Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast organizaciji i roditeljima sto ne zaboravljaju ko su i odakle su i to prenose na sljedece generacije.
Ma to možda prva generacija doseljenika. Već drugu ne zanima uopste odakle su njihovi, na šta naša vlast treba računat. Neki iz dijaspore već prodaju stanove, jer su skontali šta će im. Kidaju se veze polako, sto je i normalno.
Pored zakonske skole djecu slat na dopunsku samo da bi ucila o Bosni i bosanskom jeziku. Bezvezno maltretiranje djece. Ako ne mozete s djecom da izdrzite duze od 3 sata dnevno, ima kondom, spirale, tablete, pa nemoj pravit djecu
A i ovi sto dijele minuse da im je da stancaju a da im neko drugi odgaja djecu
e jesi glup jarane stvarno nevjerovatno steta pa tvoji roditelji nisu znali za kontracepciju
Zna se ko ide na dopunsku