Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit ce zanimljivo....
Sa budućim protektorom razgovara član predsjedništva države koja za koji dan slavi dan ''nezavisnosti''. Komedijaaaaa😆
Šefik razgovarao sa budućim šefom.
Vi Bosnjaci ocigledno kroz istoriju navikli na okupatore da oni vladaju a vi da budete sluge. Umjesto da sjednete sa Hrvatima i Srbima i dogovorite se o buducnosti zemlje vi kao mala djeca kad se žalite na brata sto ne mozete dobiti sve igracke samo za sebe.
Zbog takvih kao ti i jesu stranci u Bosni jer ih vi svojim ponasanjem odrzavate u Bosni.
Stari uvlakač u guze
Кажете БиХ држава. Како држава кад Бошњаци стално и изнова искају да буде протекторат, гдје ће странци имати право да одлучују. То нема ни у земљи Лилипутанији.
Herr Schmidt se već ibreti!
SDA svojom majstorijom opet prevari Dodika da prihvati NATO put .
SDA = snaga BIH, jedini vucu BIH naprijed i pored dva agresora i na desetine domacih izdajnika kojima je BIH samo Marindvora do Ilidze
Mislim da će Totenhem razbiti Dinamo.
Pristanite da ode OHR i drzavu ste zakopali..