Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je počela naša propast ...
oj propasti u gore ruke nisi mogla dopasti...
Pouceni iskustvom,mozemo pretpostaviti da su i tada pokrali izbore,kupovali glasove,zastrasivali i ucjenjivali protivnike.
E jeste nas je6ali ko god je glaso
"Unutarstranačkim dogovorom u SDA, predsjednik Predsjedništva postaje Alija Izetbegovic" Demokratija na SDA način, bitnija stranka od naroda.
Kriv je narod za raspad bivse drzave , kriv za rat i za stanje poslije rata.
075 still red
E tu je bio pocetak pakla, jedan poznanik koji je dosao sa Zapada mi je rekao, tek cete da vidite kakav ste sistem dobili, a kakav ostavili. I tako tranzicija iz fabrike u rov, iz rova na biro...
To su jedini legitimni izbori jer je HDZ dobio pobjedu a SDA tek postaje bit talibanska. Nisu znali da koaliranjem s njima Alija Izetbegovic koji je ujedno osnovo Al Qaidu bi ih natjerao da nose Turabne, fuuuuujjj.
Početak kraja...
Ovo nas je i sahranilo.
Početak kraja BiH ☹️
Ponijela raju pjesma, pa glasali po svojoj "logici". Mnoge i dalje nosi. Teže je nekom priznat da se zezno nego još triput propasti. Stvarno, jesmo li mi normalni? Ja sigurno nisam.
Jesmo sabi sebi zavukli za sve vremena ....fuuuuuuuj ....:(
I nista se nije promjenilo do dana danasnjeg
Šta bi se desilo sa građanima BiH da su sačekali sa referendumom do pada Miloševića?
I nakon te uvjerljive pobjede. Rat, razaranja, progoni, genocid.
Da je narod podrzao Antu Markovica, danas bi ex YU bila najbolja drzava svijeta...ovako, uvezose nam najgoru Zapadnu demokraciju sa podjelama na nacionalne stranke i narod nasjede...tako krenu iseljavanje iz ex YU i sa Balkana. Zali Boze neduznih zrtava...hvala bolesnim politickim umovima na celu sa Milosevice, Tudzmanom...uz ostale pomocnike od Alije do Bulatovica.
Dan kad je nastupio mrak.