Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel iko skontao gdje bi se trebala spajati ova cesta? Mislim stvarno, graficki prikaz je nigdje veze, al dobru su pjesmu ubacili da zavede ovcice da zaokruze skaku.
@objektivno123 preko male i velike čoline kape na bob stazu a onda Trebević. Odlična vijest ako taj komad makadama/zemlje urade kako treba.
@ministar Nema logike ovaj prikaz onda, obilazis bezveze kilometar. Da ne pricam o infrastrukturi od tranzita do jarcedola. Kad su u parku princeva svadbe ili kad roditelji dodju po djecu u skolu to je kolaps. Ne znam, ovo je ok ideja ali u praksi treba puno vise od ta 3 kilometra.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj da spoji Jarcedole???Znaci ovo ce biti put kroz etnicki cistu teritoriju,bez zadiranja u "anamo njihovo"
Odlicno
Sto ih je krenulo pred izbore.Hoce li i ovaj put napraviti kandidat sda Pusina ?????
fino fino, ali ja sam vjerovanja da u ovom gradu ima bitnijih cesta -ulica koje treba da se naprave, odnosno postojeće renoviraju i prošire, Evo SAMO PRIMJER NEZAVRŠENE JUŽNE LONGITUDINALE, GDJE SE STAVRAJU OGROMNE GUŽVE,a trolejbuski saobraćaj čine sporim i nezanimljivim
Manite se predizbornih prezentacija... šta bi od saradnje dva gradonačelnika - što ne dogovoriste i popravak ovog puta? Ili je to bilo samo za EYOF slikanje?
AHH PRČČČ NE VRAĆAM SE U KONJIC OSTAJEM NA JARČEDOLIMA DA GA FANFAM ARAPU CRNČUGI USPJELA SAM NE VRAĆAM SE
Znaci svi oni koji su dole u Sa su jarcevi. Ja imena, svasta
e pa kad je najavljeno....
De prvo rjesite one katakombe iza Sunnylenda.
To je u RS-u
Koliko lijepih mjesta imamo a ne moze se prici autom zalosno podrzavam da se svaka cesta pristup gradi
Odličano, svaka čast
SLETILA SAM BUSEM U SA DACU GUZICE DA BUDEM NEKO I NESTA HEHE MUDRE TAKTIKE
Crta Skaka pred izbore. Valja ovce namamiti opet.
Nema kapaciteta za parkiranje trecine automobila koji trenutno posjecuju trebevic, a oni bi nove ceste pravili. Jedna traka postane parking. Uzas.
Niste u stanju popraviti put do Trebevića, konkretno dio od Sunnylanda do Pinje na pojedinim dijelovima imaju prelazi gdje moram karter podići da prođem
RS druze, mozes svaki metar prepoznat sta je u RS a sta u KS. Oni jednostavno nece to da naprave, ne kontam i njima je u interesu da raja ide gore, i oni imaju objekte, apartmane, kafice al sto mece ko ce ga znat...
Morate malo vise citati , biti upuceni u nesto, to je dio u RSu
Izgradilo se Sarajevo k'o New York Elme mii