Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predsjednice, daj da to ratom rjesimo. Dosta vise cetnicke kopiladi. Protjerat ko Hrvati u Hrvatskoj i mirni su do sudnjega dana. Nema druge i nema boljega rjesenja
Ne treba nikoga protjerati, svi su dobro dosli. Treba uvesti nenacionalni politicki sistem i rijesen problem.
Bošnjaci i Hrvati samo složno i do Drine!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zanimljivo,identicnu odluku Vlade RS je Distrikt Brcko doneo i poceo primjenjivati jos 2010.godine,kako Izetbegovicu to nikada nije zasmetalo ? Ista odluka o prebivalistu se i dan danas ,cetiri godine kasnije ,prijenjuje na citavoj teritoriji Distrikta .
U BiH žive BOŠNJACI muslimani, pravoslavci i katolici i po koji Srbin sa genetskom greškom ali su oni uglavnom u Srbiji.
Kmeee kmeee diraju nas srbi, heljp heljp! Baci bombu na markale pa da nas bombarduju kao tvoj babo majmune islamisticki
Evo sad ce sve se nogom u pedu udaraju. hahahahah
Registruj se i svakodnevno BESPLATNO automatski počni dobijati bitcoin novac i druge virtuelne valute koji se mogu zamijeniti za PRAVI NOVAC: http://qoinpro.com/fc9ecd4c9afae1ea19150092f17f4f24
TOLIKO DA SE ZNA KO JE GLAVNI I KO ODLUCUJE U NAKARADNOJ I JADNOJ bih. DOK JE I JEDNOG SRBINA NIKADA VI ŠUGAVE BALIJE NECETE U NATO I EU. ZNAMO MI DA STE VI VEKOVNE SLUGE I DAJGUZI VATIKANA I KATOLICKIH DRZAVA,DA NEMATE OBRAZA NI DOSTOJANSVA ALI NAS SE PITA. POZOVITE INCKA NACISTU DA VAM POMOGNE BOJE VAM ON MAJKU BALIJSKU.
da i srbija ce sada u eu jer je dala kosovo? da vi srbi ste samo jaki na rijecima a dajete guzice EU. dali ste kako ono kazete srce srbije da vas prihvati EU jer su vam oni to rekli;)
G-dine Izetbegoviću, BiH je takva, kakva je. Bolje bi bilo da se zapitamo šta bi Bošnjaci dobili da su odmah pristali na podjelu BiH. Naravno ja sam za cjelovitu BiH, ali hajde da se zapitamo bi li dobili više teritorije i više živih Bošnjaka.
Što Klix preferira Izetbegovica pa ima li firme i medija u ovoj državi da nije prostranacki orjentirana, što ce SDA reklama na baneru biti jel tako klix-ovci.
Dok su na vlasti u citavoj drzavi ljudi koji ne vole ovu zemlju i na sve nacine opstruiraju i cine da umanje njene vrijednosti, nece nam biti napretka ni na putu u EU a kamoli NATO..
Izetbegovic samo prosipa suplju pricu,njemu i odgovara haos u drzavi kako bi mogao glumiti da ne zeli da se RS odvoji,a na drugoj strani potpuno suprotno radio.
Kome smeta tačnost i istinitos nek j....g....
Slazem se da moraju, a moglu li kako i tebe usput, dodji si vise svima.
OHR bi trebao suspendirati sve vas političare to bi im najpametnije bilo.
a sto ohr???....sto ne dodju hrabri vojnici bh army pa to sami ne urade??? :))))))
Pa ako tako nastavite, a na izborima pobjedi pametan covjek, a Amerika stane iza nas, bice vam kao Istocnoj Ukrajini: NAJEBALI STE.
joj hamo vid mu gahve :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)