Komentari (464)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ljubitelj ni jedne nacionalne stranke niti nacionalističke retorike ali ovo što je navedeno u textu je potpuno tačno. Mogao je ovo predočiti bilo ko i opet bi zvučalo strašno. Problem je samo što je ovo iznio Bakir. Na kraju, nisu Mongoli pobili oko 40.000 bošnjačkih civila + oko 25.000 boraca. Zna se gdje su bile masovne grobnice, prekopavane više puta. Bilo bi neodgovorno da Bošnjaci budu pasivni i nespremni.
*ebo vam više ‘92.-‘95. mater u po *izde! Pustite nas koji to nismo ni zapamtili (‘89. godište, sad nam je 30 i više godina i mahom imamo i svoju djecu!) da uživamo u životu malo. Gnjide jedne nezasite, dosta vas je! Ako postoje ti bogovi, kojima se busate u prsa, oni su gori od vas “dušebrižnika”! Bemje vas u stau, mazohistička *ovna jedna!
Potpisujem.....
Jesil gospodju ubrojo .
Mozes se po selima ku**it. Dodji u urbanu sredinu da ti se Sebije savjetnice nazuljamo, jadna, pogana, huljo.
Mozes se po selima ku**it. Dodji u urbanu sredinu da ti se Sebije savjetnice nazuljamo, jadna, pogana, huljo.
budala
OO TREZOR AGA
Ne volim bakira al je upravu.. hajmo bi realni..
LIDERU ŠTO GOD ZAPOVJEDAŠ, TU SMO!!!
Odbij sotono!!!
Najbolji komentar sam negdje pročitala. Nekako ovako:Misli Bakir je robot sve što radi na baterije i može zamjeniti mladog čovjeka. To što ima kod kuće, radi na baterije i može zamjeniti mladog čovjeka nije robot . Dildo.
Tacno, bravo Bakire
Ljepse zvucis kad sutis Bake, narod ce opet glasat i za tebe.
Šuti molim te eto
Zgranut sam...
Sad u saradnji sa koalicionim partnerom HDZ i SNSD malo pripucajte pred izbore. Dobit će te više glasova . A tek kako se može krast kad donesete ratne zakone
U zatvor !