Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovo moljakanje amerike, cekanje njihovog protivraketnog sistema, najavljivanje napada mjesec dana unaprijed, saopstavanje meta napada, dovoljno pokazuje koliko se Izrael boji Irana. Ranije Izrael nije slao nikakva upozorenja vec bi samo izvrsio napad bez ikakvog straha.
Cekaju istrazivace i spijune da obave posao
uzvratiti sa 100 000 raketa , ne oko gradova već po infrastrukturi i vladinim zgradama, kasarnama, zaustaviti ubice djece
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Meni se čini da je ovo samo predstava jer SAD neće dozvoliti Izraelu da im poremeti izborni plan i postizborni. Samo jadni Palestinci zaista ginu neki nesretni vojnici na večeri ili u tunelu. Sve ostalo je šarada.
Iran će odigrati ulogu žrtve taman toliko da Trump ne pobjedi jer za Iran izbor Trumpa bi bio apokalipsa. Vidite i sami da mjerkaju ali hoće li Izrael poslušati jer Izrael želi baš - Trumpa a ne Harris.
Ovo je direktna prijetnja i Iran treba preventivno i punom snagom djelovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Amerika ucestvuje u svemu ovome.
Kuduzovic, Golos i Pezic i njihovi stipendisti sajuPi u ceGa od srece.
Što se igraju vatrom.
Što se igraju vatrom.
Iran javio Ameriki da ce u tom slucaju zauzet ih kopneno uz garancije da nece nikom nista biti.
Da su arapi složni da svi istodobno uzvrate
Sve to Amerika radi
Po ovome izrael jasno i glasno čačka za rat? Ako posle iran udari nazad amerika i svijet če rece da su teroristi ovo nije pravda ovo se naradi tako i nemozemo mi nista ali mozemo biti na strani pravde IRAN DO POBJEDE!
Izrael i Iran trebaju da se porokaju 1 na 1. Bez uplitanja bilo koga drugog. Pa ko koga.
Tako ti je kad postavis senilnog starca za predsjednika ...
Treba imati damu za to
Igrate se sa vatrom da se ne pretvorite u puter..
Izreal treba da čeka da izbori prođu. Ni najglupji američki političar ne bi umješo US u rat na bliskom istoku 3 hefte pred izbore. Afganistan je još frišak
Bilo sta sa se desi barel nafta ce biti preko 100 dolara, pa bujrum.
Samo nek probaju....zivi i zdravi bili i vidjeli