Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir treba da odbije sastanak sa Vučićem i sa Dodikom jer bi to bilo na neki način izvlačenje Dodika iz situacije u kojoj se sam doveo. Svesti ovo što je Dodik uradio na neki etnički dijalog van institucija BiH je kapitulacija. Bakire, odbij sastanak i ponovi da se o BiH razgovara samo u institucijama BiH. Sa Vučićem možeš o njegovom učešću u agresiji na BiH, a nikako o Dodiku!!
al u qhurcu, pa oni su goozni haveri, tu su da zajedno pljackaju zatucane mase supljiranjem o nacionalizmu
Baja ostao bez jaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne, u Beograd je isao da mu cviko homoseksualac prenese najnovije upute KGB kepeca. Sta se pravite blessvi kad je I slijepcu jasno da su Ruisija I Srbija najveci neprijatelji BiH.
Kad cemo malo o kriminalu...Nije mi ovo zanimljivo
Tipicno mazanje ociju EU i Americi, planiraju oni nesto opasno samo nas uspavljuju kao i prije 30 godina
kao Hrvatu koji gleda sa strane procese u BiH moram reći da je Vučić vrhunski igrač.Rješenje u BiH je vrlo jednostavno i on to vidi...Hrvatska politika ima minoran utjecaj i nonstop je u šahu , Bošnjaci i Srbi mogu svoje ciljeve lako ostvariti,Bošnjaci daju 2mil KM za Sabornu crkvu u Mostaru i vrate Srbe u dolinu Neretve.Tako dobivaju 51% BiH za sebe a RS puste da ode.i sve riješeno po Vučićevom planu i logično je.a za Hrvate u BiH je to mat
Sve ovo je smiješno. RS kad bi se odcjepila tako bi i uginula. Misle da bi ih Srbija docekala rasirenih ruku. Pa oni su ekonomski MINUS toliko velik da ih bilo koja zemlja uzme sebi samo bi nazadovalo tu zemlju. Al to je tako jer je krljvu uprljana. Samo mi je zao onih normalnih i postenih srba tamo gore. A za ostale zna se kakva ih buducnost moze cekat. A Dodo nek se on samo kofrci da je sila. Sta ce ti vojska kad u citavom RS-u nema metar ceste na kojem nema rupe duboke metar.
Usprkos svem za Dodika se ne moze reci da je glup covjek. Time biva cudnije da jos ne shvaca da je obicna mecka u Vucicevoj menazeriji.
Vučić privezao svog kera
Toliko lazi na jednom mjestu
Dodik je ipak najjači političar u BiH ma šta ovaj novinar pisao.
Kako? Svaki put pojede sve sto pokenja
SRB SRB SRBIA!!!
Bakire, ne igraj se sa Bosnom i muslimanima.. Ne smijes otici u Beograd kod ovog LICEMJERA.. Dovedi ga ubDarajevo u predsjedistvo kod Komsica i Dzaferovica i nek kaze to sto govori sa ovim iza zatvorenih vrata. On se stavio u ulogu lidera, isto kao sto je bio sa oruzjem i linijama u Bosni.. Bakire pusti nek se izmedju sebe pokolju kao i uvijek sto su radili kroz historiju.. ovaj nas srbin nije problem, problem je gubicar i licemjer iz Beograda...
Zbog svega sto je ovo laktasko govedo uradilo od blokiranja institucija ,separatistickih izjava,poticanje nasilja i mrznje,ocekujem da tuzilastvo i sud urade svoj posao,ako nema kazne i odgovornosti ,hebes ovu drzavu ,bjezite odavde glavom bez obzira.
Ako nista Dodo bar dobro izhebe bolesnjake. Al treba naci ozbiljnog covjeka lika koji ce zavrsiti to sa nezavisnom RS. Dodo samo prica.
RETERIRATI je staroslavenska rijec, a znaci kad avion poleti da se vrati nazad ;-)
popuši ga baja za sva vremena
Ko se bar malo razumije u namjere Vucica i Mileta zna da je to IGROKAZ od strane 2 izvodjaca radova a investitori i idejni projekt SANU Srb i akademija rusije i sl... znaci ovo je da se malo oladi EU i Nato i ameri .. a oni n3 mijenjaju taktiku niti cud .. sve ide po starom sto znaci stvaranje faktic.stanja do pred komacnu secesiju i priznavanje rusije i kine do fakta kao na kosovu i onda kon.priznanja
Kod bosnjaka se oglasili samo Becirevic i Bajtal i kazali mudro o cemu se radi.. bakir ni pod razno kod vucica .. nema autoceste nema nista dok ne rijese stanje sa sobom ALi vrsiti diplom.pritisak i ofanzivu prema EU i svijetu svi pametni bosnjaci katolici pravoslavci i dr. Da se otkriju namjere vucic dodik i rusija kina
A sta se pitaju Bakir i pudlica mu Sejdo u svemu ovome? Nesposobni su i samim time mebitan faktor