Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez ikakve sumnje, ono što se dešava u Gazi može se nazvati genocidom. Po mom skromnom mišljenju, veci je problem što i Turska kroz svoju historiju nije bila imuna na činjenje velikih zločina. Kao što nam je poznato i oni sami su počinili nekoliko genocida koje nisu htjeli da priznaju, a najpoznatiji je onaj nad Jermenima. Dakle, da biste imali pravo na moralisanje, morate i sami biti moralni, a to nije slučaj sa Erdoganom i Turskom.
tu proslos nemozemo ispravit ali uvu sadasnjost moramo
po toj logici malo ko bi ostao da je moralan.
Sloboda za Palestinu
"Izrael" nikada niti je priznala genocid u Srebrenici niti glasala ze rezoluciju u UN-u, i zasto ih naše plemenite majke Srebrenice primaju u memorijalnom centru u Potocarima.
"Izrael" nikada niti je priznsla genocid u Srebrenici niti glasala ze rezoluciju u UN-u, i zasto ih naše plemenite majke Srebrenice primaju u potocarima i u memorijalnom centru u Potocarima.
Pa nije ni Turska prizanala, ups
sta ga ima neko priznavati, pa presudjen je.
Film je odlično napravljen sa snažnom porukom! Btw očekujem da će buduće generacije pitati urednike Klixa pogotovu njihovi unuci gdje ste bili kada je bio genocid u Palestini i zašto ste sakrivali tu činjenicu sa neprimjerenom blokadom onih koji su to vidjeli i govorili a vi to nazivali govorom mržnje!
Upravo ovako. Slike su najjače. Sramota je na svima nama. Svima. Ovo je užasna istina - Izrael kolje djecu, svijet gleda i odobrava. Sramota.
GENOCID, NEMA SUMNJE.
E moj Erdo ja bih rije rekao da će se svijet okrenuti protiv Hamasa, Hezbolaha, Irana i sl., nego protiv Izraela.
Erdogan je dvolican. U septembru je poslao 88 teretnih brodova u zrael i napisali "za palestinu"
Ma Sultan je kralj objava i zapaljivih govora, nanin influenser.
Odavno ništa jače nije objavljeno
Erdogan pa tek onda Allah!
@Sandzo zašto govoriš riječi KUFRA?
Svijet je pun licemjera koji vide samo tuđe greške a svoje ne
Kako je krenuo mislio sam zavrsice sa frazom slikar je bio u pravu, medjutim na kraju bas njega izjednacava za izraelom zaboravljajuci redoslijed dogadjaja. Nije ni sizofrenija za svakoga sta ces
hoce li onda probosanci i probosanske stranke daleku ameriku nazvati ge nozid nom kao sto se takvim terminima stalno gadjaju, i vrlo rado gadjaju, i svkodnevno 30 godina gadjaju, kada su im najblize komsije u pitanju?
Prema pisanju magazina Time, Iran je 3. oktobra 2024. godine u strogoj tajnosti izveo test nuklearne bojeve glave blizu granice s Jermenijom. Eksplozija je izazvala snažan potres koji se osjetio i u Jermeniji, uznemirivši lokalno stanovništvo.
Pozivajući se na britanski MI-6 i izraelske obavještajne službe, taj je list objavio da će Teheran do aprila 2025. godine raspolagati s desetak nuklearnih bojnih glava spremnih za borbenu uporabu.