Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja MILIJARDU KM UKRADU ZA GODINU!!!! u sarajevu sve gospoda...auta preko 100 000+ na svakom cosku!!a gdje su firme bogati??' zamisli da kod nas neko hoda i pita ove u autima.. "what do u do for living" (kao sto imaju oni instagram) 95% bi reklo babo ukro i stranka dala!!! p.s. po krugovima bliskim Bakiru se vec odavno prica o nekoj cifri od 4 milijarde maraka.!
o5 ona sa gucci suliom
Mic po Mic.Shmekeri ujedinite se :) Sace zastite, sace Larson....a u medjuvremenu POLJINE.Jedan je put, kojim moramo proci...Tik Tak.
Sve je to super samo što kod nas u svojoj kući nisi zaštićen a kamoli da si zviždač
😅😅😅