Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranački lopovi operu i pronevjere milione KM državnog novca i novca građana BiH i onda ih samo smjene! Za njih nema zatvora i za njih nema oduzimanja imovine! A demobilisane borce hapse zbog 3 metra drva! Sramite se lopovi!
Još samo da Intzko izrazi zabrinutost i to je to što se tiče priče o respiratorima.
E hoce mu naskodit smjena. Treba govna zatvorit pa pet sest godina zatvora. Sutra kad bi bilo ko imao pojebat drzavni budzet da bi napunio vlastiti ,povest ce se za solakom i Fikretom. Jebes to samo cemo bit smjenjeni. Treba govna zatvorit da drugi uzmu pouku ,a njima kazna. Govna lopovska . Punit vlastite đepove na mukama ljudi.
jeli ovo masic smrad u toj komisiji to je zlo ovog drustva
Solak bi nakon ovoga mogao na čelo SDA, ispunjava sve potrebne uvjete
https://poskok.info/zaboravljeni-detalji-iz-biografije-bakira-izetbegovica/
https://poskok.info/zaboravljeni-detalji-iz-biografije-bakira-izetbegovica/ od ovoga su učili novalić, solak i drugi merhametlije
Uvesti samo strane sudije inace nijedan guzonja nikad nece biti procesuiran.Ili objaviti rat Njemackoj i pustiti da nas oni okupiraju.
Nema odgovorne ko sudski ganjati kad su ih na to mjesto oni i postavili.
Koliko ja znam za kradju se ide u zatvor. Sa milon maraka u dzepu bas ga briga za smjenu.
EBENOG BOSNJU NI TOPOM NEMOZES ISTJERAT NA PROTESTE . Bem vas glupe
Narod ima 2 opcije, prva da ode odavde i zaboravi na BiH, druga da izadje na ulice, izvrsi pritisak i kpnacno na izborima da otjera lopove iz BiH.
Našli su žrtveno janje, o kome će se pričat par mjeseci i to je sve, a 10,5 miliona KM, završilo u džepovima lopova.
A vidi ove spodobe gdje se uvalila
Kad god vidim da pise FUCZ moj mozak registruje kao FUŠ 😂😂
Hoće li iko u zatvor ili vratiti pare možda? Čovjek skontao da će bolje profitirati ovako nego u narednih 10 godina u FUCZ.
Rekoh li ja da se ništa neće desiti tj. niko neće odgovarati !!!!!!
SDP prosipa pravdu HAHAHAHHHHAHHAHAHAHAH