Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U istom tom Konjicu vam je Dodik psovao nesto sto je za Bosnjake svetinja a ti si spustio glavu i sutio. Sram da te bude
Dino i NiP su najveća opasnost za državu. Infiltrirao je mafiju u kompletan državni aparat i to stranci znaju i zato im isporučuje sve. Zapamtite njegov lik i djelo, zbog njega svaki dan sve manje države imamo
Ljevica samo baca lopticu Dodiku ismijavajuci ga, a oni mu iz dana u dan ucvrscuju vlast i pokazuje nedodirljivost. Pozorisna uloga mu je slicna kao Seselju, visoko obrazovan postane preko noci sirovina da skrene drzavne probleme na svoju licnost...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
dodik dolazi na sud, smije se i provocira i tacno ga boli k, a vi mu ne mozete nista jer nemate karakter
Kako ovoga lika više nije stid pričati nešto što čitava BiH vidi. Dodik je na sudu jer ne poštuje i negira Šmidta a nije na sudu jer negira genocid pred kamerama , Nametnuti u vlast, narod vas je prokužio.
@PauN Ni Al Caponea nisu uhapsili zbog njegovih kriminalnih radnji, nego zbog poreza. Uhvatili ga gdje je najtanji. Tako je i ovdje slucaj.
Idem na zgradu da skocim
Ne gubi on ništa. On je tri koraka ispred vas nesposob njakovica. Radi sta hoce u manjem entitetu, javno podriva drzavu na svakom koraku a vi nijemi promatraci. Sad su poceli i drzavna obiljezja da cijepaju i na to cutite jer sta vas broga plata ide a stolica i osjecaj nekakve moci je bitan. Narod ce vam ili otici ili ce mu prekipiti.
izvinite, sta ministar MVP ima sa namjenskom industrijom!?
Kako ti je kumara tvoj kojeg si branio vise nego sto branis ovu napacenu zemlju..
Bošnjak svojoj istoriji nije ponižavan kao sa ovima sada na vlasti.
A ja bome Dino. Daj Bože da je tako
Jel lijepo živjeti a ništa ne raditi. Bas je simpa živjeti ko budžetlija. To ti jr nešto kao hadzija
Odoh srat
rece covjek koji je isao Dodiku na noge u Laktase na Utakmicu i U Bakince
Izvini Konakovicu Ali realno šta si ti dobro napravio za Državu BiH. Ako je borba protiv kriminala onda vidimo hapšenja samo bosnjackih imena koji su imali neke veze sa SDA kojoj si ti pripadao. Jel sad to tvoj dogovor s nekim da budeš dio vlasi. Ne hapse one koji ruše državne institucije i one koji opsteuiraju projekte da BiH bude neovisna od Ruskog Srbijanskog ili Hrvatskog uticaja. I Abdić je takav bio i kako je završio.
Dragi naš ORATORU I FLOSKULO moramo te podsjetiti na neke tvoje IZJAVE:Mnogo puta si naglašavao da ti je Bakir posla SMS u koje piše, da ti Stranka mora biti preća od NARODA.Tad si rekao da stranka NE MOŽE biti preća od NARODA,pa si to NASTAVIO ponavljati da tebi i NiP-u,NIKAD neće biti važnija stranka od NARODA I DRŽAVE!Hajmo redom FLOSKULO ORATORSKA da vidimo tvoj odnos prema Narodu, Sehidima, Državi:
1.Konaković na svom fb.profilu objavi-kako će pokrenuti ISTRAGU I TRAŽITI ODGOVORNOST zbog čega je na konkursu za vozača u Zavodu za zdravstvo PRIMLJEN Nermin Kapo član NiP, a ne Adnan dijete SEHIDA.ŠTA DALJE bi kako se ZAVRŠI!Nermin Kapo je na Listi za općinsko vijeće Centar pod rednim.br.6.to je tvoja borba za Adnana i Sehide! 2.Predizborno si ISKORISTIO slučaj i porodicu Memić,u Skupštini KS u vrijeme IZBORA DRHTAO ti je glas i OČI ZASUZILE dok.si govorio o rahmetli Dzenanu
3.Odnos Nakarade i Podvale prema DRŽAVI JE slijedeći:ODŠUTIO si SOVKU Srebrenice od strane Dodika na zvaničnom sastanku u Konjicu,al zato ŠTITIŠ Severinu iz HR od Srbije. Novi Travnik dobi status GRADA na zahtjev Čovića,imenovali ste Vukoju BEZ ISKUSTVA za Sudiju,lete helikopteri i maršira Vojska Srbije po BiH-opet ŠUTNJA, još nam je policija Srbije trebala MARŠIRATI državom.Bjeguna Galića nit POMINJETE nit rješavate slučaj,pa pokušaj zaštite predofila u O.Š. Grbavica I.
Pa i covic je presao sve moguce crvene linije pa se niste odmakli od njega. Naprotiv, izvrasavate slijepo sve njegove zahtijeve
Kako je kum?
Koji si ti lažov Konjakoviću . Odakle ti samo ovih dana toliko priča da ste vi pošteni a svi znamo šta radite od Države.
Nametnuti voli vozit pod plavim svjetlima