Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovic je ogromna stetocina, nije sposoban voditi diplomatiju, najveci uspjeh je ukidanje voze za građane Dubaija, kartel jarane i kriminalce svjetskog nivoa
Dino mora biti smijenjen jer očito pleše kako Čovke i Dodo sviraju jer izgleda Skyom ga pritišću možda i ucijenjuju . Jer svi potezi u zadnje vrijeme od Trojke su katastrofa po nas, nevjerojatno da ljudi čine poteze za koje znaju da ćemo mi burno reagirati, to ne bi niko radio osim ako ga neko ne drži za J4J4
U oktobru ću ispraviti svoju grešku zvanu NIP, nikad više NIP stidime za koga sam glasao.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zlatko ba, ti si Premiership za ove politicarcice...
Najgore zlo, pametan a pokvaren, dvjedtan sbojih posljedica al opet pokvaren! Konakovicu vjerujem vise
Reče čovjek da vjeruje Konakoviću više azhahaahhahaha pa ni sam Konaković kad se pogleda u ogledalo ne vjeruje šta vidi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
moćna rečenica.."novokomponovani sveznalica i konkretna neznalica"
Bravo Zlatko, nek si mu odbrusio
Dobro ga laserski precizno oznacio Zlatko da je sveznadar i konkretna mahalska neznalica na nivou Face i tik toka
najvaznije je da je REZOLUCIJA O GENOCIDU USVOJENA! sta bi teleni za REZOLUCIJU O AGRESIJI? niste nesto tada ovoliko komentarisali?
Sta li je iexpertski posao i kako se postaje expert za rezoluciju o Srebrenici kad se nesto takvo radilo prvi put i "uspjeh" nije bio onaj koji se ocekivao? Usta moja hvalite me. Ne zbas ko je gori u svemu. Sramno.
Zlatko prozovi ga imenom i prezimenom vrijeme je da ovaj narod vise shvati ko je Konakovic
Konaković bi da pokupi kajmak za tuđi rad. Narod svakako zna da u ključnim momentima lobiranja za rezoluciju ti si branio prijatelje narko kartelaše.
HDZ botine odoše na misu, nema ko da brani Dinu Dritana na klixu. Lako vam je sad po Dinokiju udarati.
Neces vise Konakovicu nikad vise...
nije li vas sramota za koga ste glasali nipovci i ostali trojkaši ?
Nije ti tamo ni bilo mjesto. Rehabilizovao te je Bećirević, a mnogo si ovoj državi zla nanio skupa s njim, od prebivališta pa nadalje. Javljaš nešto mnogo Vučuću neke stvari, pa ti se mnogo ne može vjerovati skoro ništa
Dino Konaković je najveći poslijeratni projekat u cilju destabilizacije. Hipokrat i petokolonaš kakvog odavno vidjeli nismo.
Narcis, da Klix ne briše
Dino najdalje sto bi trebao dobaciti je igranje tavle i domina po mjesnim zajednicama
Konakovic se vrlo neprijateljski ponasa prema zrtvama genocida u Srebrenici
a booookir ih je milovao u rezoluciji za agresiju