Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu majorizirani a predsjednika ustavnog suda imaju
Gosn. Mato ima postenu facu a i znam da je skroz ok tip! Zelim mu mnogo uspjeha u karijeri!
O cemu ti, uzima dnevnice A PREDAJE NA DVA FAKULTETE PRIVATNO, uzima pare za odvojeni porodicni zivot a zena i djeca u Zagrebu, korisit sluzbeni stan u Sarajevu, korisit sluzbeno vozilo kao da je privatno .......................smrdo pravi
Svjesno i planski sve poluge vlasti se daju u ruke separatista. Odgovornost snose nesposobni kadrovi koji za sebe tvrde da su patrioti. Da li ce ikada iko snositi odgovornost za imenovanje separatista na kljucne funkcije?
Preko 70 godina.
To je onaj sto ga Tuta isamaro na sudu u Mostaru 1995..nicim nije zasluzio samo da bere novce i gleda svoj interes..
Tadić je 2005. godine bio optužen za organizovani kriminal. Tužilaštvo BiH ga je teretilo da je primio mito od 200.000 eura da bi pomogao Lijanovićima da podnesu apelaciju pred Ustavnim sudom BiH kako bi se predmeti za koje je podnesena apelacija uzeli u rad prije drugih i imali pozitivan ishod pred Ustavnim sudom. Još jedan krimos u vrhu pravosudne vlasti.
Hvala Bakire
Član HDZ i odani pijun Dragana Čovića
Kažu ugrozeni hahaha....
Na cehri mu vidis da nece dugo. Hrvat je to.
Dokle vise?
naebali smo
NA POSOOO! Nemoj da ti vukana zovemo
Evo nam jos jedne moralne vertikale... izvod sa CIN sajta: Tadić je 2005. godine bio optužen za organizovani kriminal. Tužilaštvo BiH ga je teretilo da je primio mito od 200.000 eura da bi pomogao Lijanovićima da podnesu apelaciju pred Ustavnim sudom BiH kako bi se predmeti za koje je podnesena apelacija uzeli u rad prije drugih i imali pozitivan ishod pred Ustavnim sudom.
A ja Hrvata jesu ugrozeni...
HDZ