Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mirza Babić, sin bivše načelnice Općine Visoko i aktuelne NiP-ove zastupnice u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona Amre Babić, postao je savjetnik ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića, ujedno lidera stranke NiP." Nije otišao u Njemačku kako mu je mama zavijala na sav glas.
Ma svi gledaju samo korist. Nama pricaju bajke, a preletaca vise nego golubova na aršiji.
Znam jednog zgubidana iz Visokog koji nije svog sina odveo na more godinama. Radi kao konobar u nekoj sljunkari, palamudi o politici a u zivotu ne moze sinu tene da kupi. Nekad je bio normalan, imao porodicu, posao, a onda je sve naopako krenulo. Zena i dijete otisli od njega Taj u zivotu nije presao granicu bivse Juge. zalosno bas
Bice gadno kad se ne mogne vise za nikoga navijati....
Medjedove sad ce tebe nasi hrabri forumasi naruzit, poslije toga ti samo ostaje da se predas
Čujem da moji bošnjaci otvaraju humanitarne linije za Ukrajinu))))) Ovo nije naš rat I ne tiče nas se. Oni su također gledali dešavanja u bivsoj Jugi I nisu se puno zabrinjavali. Mirni budite,I gledajte!!! Pravda će pobijediti, Ko je na strani pravde vidjećemo.
45 zemalja od 2022 isporučuju oružije Ukrajini I ratuju indirektno uz 14 paketa sankcija. U Russiji do danas nema mobilizacije!!! EU,Nato I svi ostali su apsolutni gubitnici. Russija nije Jugoslavija,Irak,Sirija,Afrika!!! Čim prije se probudite shvatićete navedeno,inače mrka kapa po vas!!!!
Ti si iz reda nebeskog naroda
Napali ukrajinu i sad kao bune se sto ukrajinci gadjaju rusiju hihihi kako mapoak narod boze dragi
Možda da reagujete povlačenjem i prestankom agresije na drugu zemlju?
Svaka nuklearna elektrana u Rusiji je ko nuklearna bomba, to je ukrainsko nuklearno oruzje.
Da odavno o tome razmisljam
imaju dopustenje da ih gadjaju krstarecim raketa, ako putler ista pokusa to im je kraj u moskvi i sire
Rusija je ispuhala ko dušica.
Da li Ukrajina ima pravo upotrijebiti sarin ili cijanid u slučaju nuklearnog napada
2 godine prijete, ja stvarno sumnjam da imaju nuklearno.
Hebote kakvi mahlo umnici lupetajo po ovom forumu, za zaemlju kojamzvanicno ima najvise nuklearnih bojevih glava, zemlju koja moze da unisti planetu vise puta on sumnja da imaju nuklearno
Ne znam, haj da vidimo.
Ne li to on hoće reći da će Iran dobiti nuklearke?
Isto kao i dosad. Smušeno...ne znam samo zašto on i oni misle da neće biti proporcionalne reakcije.
Toliko su se neki plašili Rusije a ne može da izađe u kraj sa Ukrajinom, Velog ljudstva su izgubili.
*Velikog
Natjerat ce vas Ameri i Britanci da i to upotrijebite