Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Penzija 160 km, svaka cast entitetu na odrzivoj ekonomiji
@KurtaKinte1212 nije da nije istina sto govoris, ali to dolazi vjerovatno od nekog u cijem entitetu prosjecna penzija iznosi 300 KM. Da li je to za pohvalu?
Čuo sam da Vučić opet ide u Washington, čim se ponovo mogne hodati nakon odnosa s Trumpom. Pripremaju mu novu štokrlu. Ova put je tema RS.
Zasto ne pisete sta je bilo sa pismom koje je trebao vucic urucit trampu,Klix zasto promovisete balvana
Kad su ga dovodili na vlast, stranci mu nisu smetali.
Nije čovjek problem nikada već za koje ideale se čovijek odluči da predstavlja. Ako braniš ljude jer su srbi, na svakom koraku, stvorit će se vakum. Taj vakum će iskoristiti korumpirani umovi koji danas grade BiH i kakva jest. Jer čelni čovjek u BiH dodik ima psihički poremećaj, to se izražava paranojom u čitavom drožtvu, čak se odsipa po planeti zemlji, Bjelorusija i sl. Za dobrobit svih naroda bilo bi dobro dodika smjeniti da narod progleda i prodiše.
MiloKrade ne kradi više
dodik je najvece zlo na ovim prostorima
Dodara i šara se igraju igara.
Vi ste nazalost isti
SDA,SNSD,SBB i DF Sejde Komsica imace ubrzo Lukasenkovo desavanje naroda...a onda ih nikad vise nece biti...
SDS je ratna stranka RSa.