Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covica jedino brinu fotelje i onda gdje ce moci uzeti novac iz drzavne kase, oni i tako nista ne proizvode, ili skoro nista, cast postenim i vrijednim hrvatima ali su u malom broju.
Gledajte pozicije u BiH danas, na 90% pozicija su instalirani srbi i hrvati. Bosnjaka koji su vecina u BiH nema ni 10% na pozicijama. Trojka uzela glasove bosnjaka a svi potezi koje prave su u korist Srba i Hrvata a na stetu Bosnjaka i drzave BiH. Nista bolja nije ni SDA svojom korupcionaskom politikom unistavanja bosnjaka.
Program i jesu raspodjele fotelja Niste valjda mislili da je nesto drugo
ima program zove se UZP u kordinaciji sa trojkim.
SDA se cudi sto jis nema vlasti poslije izbora.Nek se zapitaju kada su oni formirali vlast na izborima prije cetiri godine.Samo da napomenem da vlast na Federalnom nivou nisu uspjeli formirati za cetiri godine tj nikako.To je SDA.Al oni ti brzo brzo zaborave.
Prije 3 mjeseca rekose da ce biti program gotov za sedmicu dana. oduzi se ta sedmica kao i za one potpise sto je nermin niksic sakupljao.
Pisanje imena i prezimena malim slovima nije gramaticki ispravno, ali ne mogu njegovo ime i prezime napisati velikim pocetnim slovima.
Pljacka i rasturanje drzave po srijedi Hdz + Snsd+ trojkasi
Eto imali su 30g program pa ste toliko pisali. Kao i za zgradu elektrane.
SBiH reče ako nema programa neće s njima u koaliciju,a i Trojkaši najaviljvali da je bitan program a ne fotelje
Ovaj prvo fotelje jebemuse za program vidi sad Niksicu sta treba da uradis sa Konakovicem
Ja koliko vidim Covic svira,a osmorka igra!! E moj Bosnjo,nikad pamti da dodje!! Umjesto da se ujedine i izbace HDZ,oni se posvadjali!! Jadno
Zlocinac,dirwktor logora,samo razvlaci osmorku da bi preuzeo u fotelje..i tad ce doci do totalne blokade FBiH..hdz ce blokirati federaciju,dodik ce drzavu i za boscnjacki narod dolazi teskih 4 godine..Ako ovo Bosnjaci dopuste e onda su zasluzili logore i smrt...jer tako se makar nece napatiti
Kakav program ovi sto su osvojili 2-3 hiljade glasova ne znaju napraviti program, zele samo fotelje.
Čović najavio po 7. put raspodjelu fotelja. No, baš briga Čovića za fotelje, on u svakoj opciji kontroliše život u FBiH - njega zanima samo onih Dritanovih 6 mj. poslije kojih slijedi donošenje novog Izbornog zakona i Legitimno predstavljanje - a onda može ponovo krenuti blokada.
Tužilaštvo bi prije svega trebalo ispitati nevjerovatan fenomen kako je Konaković prvo diplomirao 2008. a a potom ispite za 1. i 2. god. studija polagao 2012. i 2013. g. https://stav.ba/vijest/rektore-skrijelju-objasnite-javnosti-kako-ste-uspjeli-korumpirati-obescastiti-i-kriminalizirati-akademsku-zajednicu/15773
NIKŠIĆ NEĆE OKONČATI MANDAT NA ČELU SDP-a DOK NE ISPORUČI I POSLJEDNJU POLUGU UPRAVE NAD BIH SH. UZP-OVCIMA. NEĆE SPADALO, NAKON ŠTO JE DODIKU DAO 4. GLAS I 3-KAŠKU KOALICIJU, DA OSTANE DUŽAN ČOVIĆEVIM UZP-OVCIMA. DAKLE, SPADALO NIKŠIĆ OVIM GLASANJEM ZA VUKOJU ŽELI DATI UPRAVU NAD USTAVNIM SUDOM DODIKU & ČOVIĆU DO 2043. G. OVAJ ĆE NADMAŠITI I F. ABDIĆA.
Kakav program može napraviti kra de ze? Pa HDZ nikad ne razmišlja da stvori novu vrijednost. Jedino što rade je kako što više opljačkati Budžet FBIH,državne firme opljačkati a dug ostaviti da Bošnjaci plaćaju,naštimati tendere , zaštititi kladioničare i zaposliti što više uhljeba na budžet sa lažnim diplomama iz Mostara,Širokog,Kiseljaka...
Čović najavio po 7. put raspodjelu fotelja. No, baš briga Čovića za fotelje, on u svakoj opciji kontroliše život u FBiH - njega zanima samo onih Dritanovih 6 mj. poslije kojih slijedi donošenje novog Izbornog zakona i Legitimno predstavljanje - a onda može ponovo krenuti blokada.
Pa vi klixovci da ste ovoliko srali na SDA, umjesto što ste očito na njihovom platnom spisku, pa mi bi do sada Njemačka bili. Kad ste ikad tražili bilo kakvu viziju i plan od SDA bande?