Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A OHR na ovo reagujes jel?
Cristijane nisi reagovao na doček ratnih zločinaca, na promocije knjiga istih, ni kad je jedan od njih izjavio da se ne kaje za učinjeno djelo i da bi ponovo isto napravio, tad nisi ništa reagovao , možda zato što se radi o pripadnicima HDZ sestrinske stranke iz koje ti dolaziš
Ako je neko domaćin, on se ponaša domaćinski, voli svoj dom svoju domovinu, svoju zemlju, ugostit će svakog dobronamjernog gosta i komšiju. Ali ako neko živi u jednoj zemlji a više voli nešto drugo, tuđe ili komšijsko NIGDJE NA SVIJETU SE TAJ NE NAZIVA DOMAĆINOM!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dvostruki aršini kad su bošnjaci u pitanju. Kad Zoran Krešić lupeta, OHR spava.
A suti kao zaliven kad Plenkovic krsi Dejton otvoreno i obezvrijedjuje presude Evropskog suda za ljudska prava kojima se ljudima uskracuju osnovna ljudska prava zagarantovana Dejtonom. A postavljen je da stiti da ista prava i provodi Dejton i kasira 25 000 mjesecno.
O K U O A T O R I :)
A suti kao zaliven kad Plenkovic krsi Dejton otvoreno i obezvrijedjuje presude Evropskog suda za ljudska prava kojima se ljudima uskracuju osnovna ljudska prava zagarantovana Dejtonom. A postavljen je da stiti da ista prava i provodi Dejton i kasira 25 000 mjesecno.
Pravi domaćin voli svoje,cjeni ,održava,čuva....dok podstanara boli q
A kad to dodik kaže i 100 puta gore onda sutis.
Hrvati su davno skontali da od podjele bosne nema ništa srbi još žive u toj zabludi ali velika večina ne dok u največoj zabludi žive bošnjaci da je bosna najviše njihova država.
Jednom prilikom u uredu u Zenici 1993 G došao sam do jednog politićara da nešto ponesem njegovoj familiji u Norvešku pošto sam napuštao BiH.U toj kancelariji je bio i Đaferović Šefik koji me pita gdje idem na moj odgovor mi je rekao DA IDEM JER OVO ĆE BITI Muslimanska Država pa makar kao filđan bila. Toliko o izjavi Alića 1993-2024
DOKAZITE DA NISTE PO DS TA NA RI
D OD IK JE U PRA VU ŠTO HE BE ŠM ITA. HE BO GA KRI VO USTI
ŠM IT KU RČ INO, RE AG UJ ZA ŠK OL SKI PR OG RAM U.GE NO CI DN OJ IZ DR KO TI NI P.M.
Kad vam Ohr drzi predavanje o zemlji, kulturi i istoriji ovih podruvja.
Sad razumijem arapski svijet zašto je okrenut Rusiji. Ovi iz orr-a kao i zapad stoje iza adz i katolicizma
kome ne pase, put pod noge.
Ma samo se džaba sekirate. od Berlinskog kongresa oni se bave Bosnom i Herecegovinom. I nikada nije bila mirna od njih osim za ono vrijeme kada je bila u Jugoslaviji. Mali smo, nejaki i šuta nas kako se kome ćefne. Doduše i mi sami sebi skačemo u stomak organizovanjem raznih događaja u Sarajevu u namjeri rješavanja svjetskih problema. Mašemo tuđim zastavama, organizujemo performanse mimo naše tradicije. A to se sve gleda i bilježi.
A KNJIGE U RS ŠMITE PROBUDI SE
Jel gospoda iz OHR-a upoznata sa novim nastavnim programom na teritoriji rs-a? Zna li se šta o tome ili im je svejedno?
A kako nazvati nekoga tko zivi u drzavi koju ne dozivljava svojom? Kamo srece da smo svi nacionalno osvijesceni, ali na nacin da nam je drzava=nacija, a da vjeru ostavimo za nesto sto je unutar nase intime. Obicaje svakako imamo zajednicke i najljepsi je osjecaj cestitati i primiti cestitku od komsije druge vjeroispovjesti.