Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj spasit ce zivote, a americkim bombama, koje je licno poslao, gadjaju se civili pod satorima
Prvo i najvažnije, vijest nije tačna. Eno na avazu Natanjahu kaže - dok se ciljevi svi ne ispune.
Kakvi licemjeri. Čuj Baiden i Blinken ulažu neprestan napor da okončaju ovaj rat - ulažu napore tako što lažu cijelu Ameriku kako treba pomoći okupatora Izrael, kakav cinizam. Taj dvojac je najodgovorniji poslije zločinca Natanjahua za smrt preko 40 000 djece i civila Gaze.
Joj, znaci od pocetka se zna ishod, da ce biti dvije nezavisne drzave jedna pored druge, samo je bitno prije toga prodavati oruzje
Rece covjek za cijem mandatu je bilo najvise ratova na svijetu.
Senad kašlje li kašlje.
Jeretički riješiti !!!!!
Smijurija, hoće mu još dati Nobelovu nagradu za mir, ako bude primirje? Pošto ne mogu dat Netanyahuu, otkad je postao ratni zločinac.
Fašizam nikad nije poražen za pregovaračkim stolom. Fašizam nastoji dobiti dodatne ustupke u pregovorima i nastavlja sa istom politikom.
F*ck Biden F*ck Obama
Ah ti spasioci ah ti Baywatch glumci
Financiraš terorističke organizacije - prodaješ oružje za krvoproliće - započneš rat da opravdaš investiciju - zaustaviš rat - pobjediš na izborima.
A humanista ovih, ovo dunjaluk nije vidio.
Garonja i senilni dva prevaranta.
sounds like baznia and herzegovina
Fasizam bez granica!
nakon sto ste tone oruzja polali.izgubili ste povjerenje