Komentari (397)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema vise SDA i DF... pitamo tebe sta ces ti uciniti, ako smijes ista... godinama peres svoj nerad i lose rezultate i krijes se iza SDA i DF
Hahhaha pa po cemu se onda razlikujes od drugih, ako pravdas svoje izdajnistvo u jeku sigurnosne srpsko-ruske prijetnje sa "izdajnistvom" prije tebe? Osim diplome, izgleda da nemas ni mozga.
Nema on sta uraditi - on je vec IZDAO! 👊👊
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja je ovo ubleha
Nema on sta uraditi - on je vec IZDAO! 👊👊
Dajte ovom dečku vode da se umije malo i razbudi.
Živim za dan kad jednom u svojoj izjavi ne spomeneš SDA...od mene ručak svim klixovcima
Živim za dan kad jednom u svojoj izjavi ne spomeneš SDA...od mene ručak svim klixovcima
O cemu Dino o bakiru i sda... Ti mozes izaci iz sda ali sda iz tebe ne moze ocigledno
svi vise uvidjam da ovaj lik nema inbtelektualni kapacite kao ni oni oko njega i da nisu dorasli zadatku kojeg su se uhvatili...nije ovo vodjenje lopte konakovicu ovo su teze i ozbiljnije teme..vlast pravi na drzavnom nivou bez snsd i hdz..uzmite opoziciju i eresa i sda i df, s tim da sda nema nikakvu mogucnost sa ministrima ili bilo kojom pol.figurnom neka sjede kao ikebane
r. šumsku je priznao i podpisao alija. E sad bake nastavlja dalje i pod krinkom nedamo BiH gleda kako izvuću što više od pederacije i napraviti geto za bošnjake što će stvarno i biti ako SDA uspije i uništi BiH.
ja ne znam šta ljudi očekuju od njega? lik nije uspješno vodio sportski klub, a sad bi kao trebao drzavu voditi. jedino što zna je da pljuje po SDA čiji je član u periodu koji pljuje bio...da ima šta pametno reči/uraditi do sad bi to i rekao/uradio. ovako moze samo da palamudi ono što svi znamo, pokazujuci time da ako nije gori nije ni bolji
Da li ti Dino imaš ljekarsko uvjerenje o sizofreniji, jer se ponašaš kao i Dodo sizofrenik.Imal iko od Bosanaca muda kao što je to imao Haris,a danas Željko,da se suprostavi neprijateljima BiH.
Narodu si sve mrzi
Dino, cim potpisete projekte da srbija zauzme BIH prirodne resurse , ili ti je Drina ili ce te do dick proglasiti najgorim mudzahedinom. Nemoj biti naivan i glup. Ne vjeruj do dicku i stanivukovicu NIKAD
Pa de eto ti promijeni nešto, pusti sad palamuđenje
Armin2013, za pocetak napraviti autoput Sarajevo - Tuzla, Sarajevo - Mostar, Sarajevo Bihac. Dodo s tim nema nista a SDA to nije uradila za 32 godine na vlasti.
Ama konju, ne zanimjau me oni, zato i jesu proslost! Zanima me sta ces ti uraditi!!!?? Tj. da li ces ista uraditi!!!!!!!!!!!!!???
Dino vidiš li ti šta se dešava u našoj državi a tebi je samo važna mržnja prema ta dva čovjeka. Nemoj biti naš Dritan ili još gore Rizvanbegović.
a ti tad svom šefu ni rijeći?
Svaka ti čast. Nek'si im pokazao. Ali ne boli njih januar kojega su zajedno proslavlja li po restoranima nakon šta bi se gungula smirila nego godine koje će morati provesti van love i vlasti u odborima i ostalo. Samo ih deri ljudino. Nek' pate.