Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ove razbijače drzave koje podrzava Vuciceva Srbija delozirati preko Drine ili ukinuti marvi primanja. Kakva je ovo pogan, sta je to s gradjanima. Zar je ovo trpljivo?
pa i vi ste blokirali u bivsoj YU i htjeli izaci iz te graDZanske tvorevine
Pa bolan ovo je zloupotreba prava, morala i ljudskog dobra. Zar ne shvatas sta ovi rade?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Samo blokirati plate i ostale prinadležnosti svima koji ne rade i uvesti sve moguće sankcije svim političarima-blokatorima
Znate sta ? hajmo im se nahebat svima majke,mi smo krivci ne oni...
Dok je god RS-a tu ce vazda biti nista
hapsi djubrad, ONI TROŠE MOJE I NAŠE PARE, i ima da rade, TO MI MORAMO ZAHTIJEVATI
hdz i snsd se trude da pokazu i dokazu da bosna i hercegovina ne moze funkcionisati i u tome su uspjeli. samo sto nisu shvatili da ce rezultat svega ovoga biti izgradnja funkcionalnije bosne i hercegovine, bilo to mirom ili ratom.
Rade po nalogu vucica
Zapljenis imovinu koju su stekli na racun drzave i rijesen problem.
Blokada, veto, napuštanje sjednica itd- izraz nemoći fasista!
Ovi nasi politicki je*i vjetri su davno još skontali formulu za vječni opstanak na vlasti. Glavni sastojak te formule je par stotina hiljada kvalitetnih merino ovaca za šišanje.
sad bi bio fol da ovi stave na dnevni red tačku tipa: poništavanje svih odluka visokog predstavnika, ili osamostaljenje republike srpske, pa da vidimo kako će onda ovi glasati :)
BiH je vjestacka tvorevina i jedini je spas u raspadu. Ovo je mucenje sva tri naroda.
Negativna selekcija ...
Tuzilastvo mora odmah reagovati ali bas odmah
Ovo je sevap poklat. Veliki sevap.
Samo zavrnite slavine i gotovo.....nema onda ni života.
Sankcije majka
De dobro je opet ,pocelo se dolazit na posao. Pd nih dosta ionako nikad narodu nosu ni valjali,mozda je bolje ovako. Ako pocnu radit uvijek je bilo prvo dizanje plata