Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto koliko smo kukali sunce, sunce, vruce, ovo ono ... eto kao dlanom o dlan proslo, bas kao i život!
I ostavilo posljedice, zato hvala Bogu nek je proslo . Sada treba kisa da pada 10 dana da izvori vode se vrate na normalan nivo
Dobro kišobrani, nego, cijela Evropa se priprema za biblijski potop, diže se vojska, postavljaju nasipi, upozorava stanovništvo... U Hrvatskoj vanredno stanje, pa, čisto informativno, šta radi naša Civilna zaštita, vlast i ostali faktori?! Jesu popili kafu kad su jutros došli na posao?
Lako za tebe, tebi kuća na Romaniji
Nema nama ništa poplava uništiti. Dodik sve pokro. Mi smo rahat.
Nemožeš ti nikad nama ugoditi,kad je vruče,žale se vruče,hoče hladovinu a kad je zima,hladno mi,traže da se ugrije
Da hoće malo ugrijati, haldno je.
Trajat će do maja 2025.
AMELE KOLIKO STE LJUDI ZAPOSLILI ZA 30 000 KM U PROSLOM MJESECU :) ZNAJU SE IMENA..
ETO MILICIE
Hvala Bogu pa je dosla vise
Super. Konacno klimu da ugasim
Ništa gasit, samo prebaci na grijanje..
Topli su vala zidovi od ovog ljeta u stanu za do januara
Ovo neki novinar štovalac hercehbosanskih vrijednosti,podjeli nas na Bosance i Hercegovce.Valjda u Hercegovini ovako a u ostalom dijelu BiH onako a ne u Bosni ovako a u Hercegovini onako.
Prije samo deset dana ste pisali prognozu o jako visokim temperaturama u septembru, pa sve do novembra.
sa 30 na 5...ja cirkusa
Nije veći od nametnutog etnoTOR uređenja zemlje.Ako ja koji sam BOSANAC nisam priznat u zemlji BOSNI a jesu oni koji je mrze i koji sve ti je jasno.