Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ofarbat vi ne mozete koliko vam je Tito izgradio i valjao...
Jasta je. Ljepsa je islamsko-osmanska arhitektura u unajudaljenijem selu u ovoj zemlji nego socijalisticko-komunisticka u centru sarajeva.
ofarbati mozhrmo ali vratiti egove kredite teshko. Ove godine e Srbia platila 25 miliona evra egovikh kredita i tako sve do 2040...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj "Titine" kosti, zemljo otvori se. Valjda mislite "Titove" kosti?
"Titine" U profesionalnom novinarstvu to bi se napisalo malo drugacije....Premjestiti kosti drugog Predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita.
@Jo kaze se mozda na ulicnom jeziku, al na knjizevnom se sigurno ne kaze Titiiiiine
Biće i on razmešten!
Hajde, neću pitati gdje su novinari ovog portala diplome nabavljali, ali se pitam da li imate stida raditi ovaj posao znajući da u Bosni i Hercegovini ima na stotine stručnijih mladih novinara koje ova partitokratija, čini mi se planski, seli iz zemlje?
Razumnom covjeku je dovoljno pogledati ko pljuje po liku i djelu Josipa Broza i shvatit ce da je on pozitivna historijska licnost.
U tudjoj kuci je i sahranjen.
Jel to kuća onog vožda što je 41 zbrisao iz Boke sa podmornicom punom zlata?
Ko je Tita?
Okupio vučko oko sebe sve radikale , samo ga sankcijama pokkopiti
Zasto zaboga. Pa Tito je ucinio najvise za Srbe. Preko 90% vojnog, oficirskog i genarlskog kadra im je dao. I sve druge drzavne institucije im je dao. Dao im je toliko generala cetnika i napusti nas, a nije greotica znala da je kraljevina SFRJ u rukama cetnika. E, zato je i poceo rat, cetnici nisu dali kraljevinu i nedaju je do danasnjih dana.
Koliko se ofanziva vodilo u Srbiji, samo prva a sve ostale u BIH, toliko o vasoj borbi protiv nacista.
Tacno ALI pogledaj ko je zivio na tim prostorima gdje su bile te ofanzive.
Sa ponosom bi' dao da se kosti pokopaju u mom dvorištu.
''Titine'' je žargonski govor, uličarski. ''Titove'' je gramatički ispravno, ali ovo nije ulica i klošaradija.
Nek ih se premjesti u Kumrovec ili Zagreb, zna se sta je Tito bio. Ovi sto bi ga u Sarajevo se prave vecim katolicima od Pape.
Tito ce se vratiti u Hrvatsku jer je najveći Hrvat ikada rodjen ispred Tesle
U M0rd0ru ništa novo.
Tita prebaciti u Sarajevo, to bi bilo najlogičnije.
moreš ga samo sebi u kuću utovariti,ništa više
Ne piše se Titine, ali ne čudi to od trećerazrednog novinara.