Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić je strašljivac i kukavica to su danas svi vidjeli. Džaba ti autoputevi i parizer i pašteta od 37 dinara a bogami i plačinci i silna medijska propaganda kad svaki čovjek u Srbiji zna da si - miš i kao miš ćeš biti upamćen. Čovjek bez hrabrosti i integriteta potucao se po istoriji kao dvorska luda.
Narod voli odvažne i hrabre, voli pobjednike a ne cmizdravce koji nešto kalkulišu i uvek se peračunaju. Knjigovođe života niko upamtiti neće.
Gee bee ls za sirotinju...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
DVA DANA NAJAVLJIVAO RATNO STANJE A ONO ISPADE SPISAK SOCIJALNE POMOCI SRBIMA NA KOSOVU. SVE ZA STO SU DIZALI BARIKADE JE PROPALO. I TABLICE I REGISTRACIJE I BOJKOT IZBORA I DINAR I PASOŠ SEBIJE ZA KOSOVSKE SRBE SE NE PRIZNAJE I JOS MNOGO STVARI.A BARIKADA NEMA OD KADA JE POBJEGLA VUĆIĆEVA TAJNA GRUPA SILEDŽIJA I RADOJČIĆA.
Vanredno se obratio!? hahahahaha milioniti put i ništa opet nije rekao! U Srbiji je predmet za spr*nju! Kurtiju samo Informer odgovara a vučić ga ne smije više ni spomenuti!
Vojvodina je Srbija!
Kurti je gigant za vučića i spas za srpski Narod na Kosovu! Oliver Ivanović je davno rekao da su oni na Kosovu ugroženi od režima u Beogradu a ne od Albanaca i rekao je da mu prijete smrću i ako bude ubijen to neće uraditi Albanci već Srbi! I tako se ostvari prognoza! Ista je ugroženost Srba bila u Krajini kao i sada u rs-u jer ih Srbija zloupotrebljava
Jedino da se naseljavate na Kosovo. Napustite Beograd pa u Vučitrn ili Prizren. Ovako biologija radi u korist Kosovara. Šta ćeš sutra sa ZSO u kojoj bude daleko više Albanaca nego Srba.
ovaj samo iz paštete još ne iskače.....sve zna u sve se miješa ko vegeta
Srbija je jaka karika u odbrani Evrope od ruske opasnosti. Evropa to mora imati u vidu.
Da neće možda Srbija napasti NATO? Leleeeee. Ili smo to već gledali?
Ovaj se svaki dan vanredno obraća javnosti.
Kosovo republjik Aljbin Kurti precednik
koji tena-kre
Kada ce ovi radikali ostaviti narod na miru?
AV pakšu meraklija
Ovaj samo vloguje
Izvoli mi kro f on od 25 centimetara da se bolje čuje tih 5 zahtjeva!
Direktno mijesanje u unutrasnje stvari susjedne države...
Oni stvarno misle da je svijet zaboravio šta su sve radili na Kosovu