Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dajte se crnogorci. Hoće da vam uzmu svetinje.
054@ Šta misliš što.
Ne dajte svoje svetinje Crnogorci,vidite da vam susjedna zemlja otima sve
Ahahahahaha
On bi na Lovcenu SPC da uspostavi, nece da moze
PA ŠTA DRUGI PIŠU GORE OD MENE PA OPET PUŠTATE.IZGLEDA DA ZA DRUGE DRUGA PRAVILA VAŽE.
Nisu svi pravoslavci Srbi iako to tako Srbija prikazuje.
A. Mandić č. vojvoda!
Odma organizovat litije
Buducnost spomenika treba da bude na zavodu za zastitu spomenika kulture i istoricarima a ne na dvojici politicara jednog koji gura ideju Srpske CG i drugog koji je odusevljen idejama socijalizma druga Tita sa elementima CG nacionalizma.
Ne daj, ne daj Tu moze zgrada sa bog zna koliko stanova
Mandić i Dodik - malograđanština.
Janša i Orban - malograđanština.
Čović i Kabiri - malograđanština.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da su izgubili kompas ovi iz begesa. Crnogorci ne dajte ono sto je vase!
Evo zasto je Islam najcisca i najsavrsenija vjera, u Islamu nikad se nece od nekog covjeka praviti neki idol ili neki svetac, ili neki palac. Dok ovi drugi svojataju sve i svasta, plus milion nekih svetaca naprave od obicnog smrtnika, i onda se mole tom istom, Vela havle.
S obzirom da mi je porijeklo iz Crne Gore i da odlično znam Istoriju Crne Gore rekao bih samo bravo za odgovor funkcionera sa Cetinja i ne bih ništa ni dodao ni oduzeo jer ako bi se otvorila ova pandorina kutija koju nagovještava ovaj mandić sluga DB-a jer Srbija je samo vanjski izgled i ljuštura Službi iz BG, onda bi se sve vratilo na 1920. godinu i predhodni tzv Božićni ustanak i sve bi se vidjelo kao na tacni pa i ovaj mandić!
Meni su korijeni iz Grahova, upoznat sam sa CG zbivanjima odlično i mislim da ništa ne bi bilo kao 1918. jer Beograd je tada direktno mogao djelovati na zelenaške trupe što sada svakako ne bi bio slučaj.
U Ostroške grede dvije spava sveti Vasilije a s Lovćena kliče vila Crna Goro sestro mila
To je folklorni dio da zamagli stvarnost i strast za pljačkom i hljeba bez motike! Ukratko komercijalni dio propagande!
Opet gubite ko na litijama moji drugari to je Srpska Sparta
Pazi da se ne preračunaš. Nismo vidjeli drugu stranu u punom kapacitetu i dokle su spremni da idu do sada jer nikad ugroženiji nisu bili.
Na Lovćenu Njegoš spava najmudrija Srpska glava