Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska je živa šega, skoro kao mi :-D
Ne znam zašto uopšte objavljujete vijesti iz te rupe ??? Ne zanima nas to....
Zoran Binasr.
Trump 2.0, vidim ovdje ga mnogi obozavaju za kojekavka uporedjivanja ili bolje ismijavanja svog protivnika na izborima predsjednika jedne drzave. Ako je njegovo ponasanje, ponasanje jednog predsjednika drzave za koju on misli da su se oni oko Sinja, davno okupali i naparfemisali se, onda je on direktor malo veceg pozorista na Balkanu. Treba se ocistiti i sprati kupatilo poslije kupanja.
Evo i Primorca, oca teorije da su Hrvati Perzijanci :)
Zato je Srna Darijo, mislili mu roditelji dati ime Darije, ali se desio tipfeler :)
hahahahahahahhahahah
Milanovicu je samo bitan vlastiti biznis, ruska nafta - Dodik - Cermak zato nece nikad nista protiv Putina.
ahahaha,ismijah se.to zoki samo ih ka.aj
"Mene ako se sete za Dan bezbednosti, sete se. Ako se ne sete, nikom nista. To je bila moja duznost."
Nema filma dok Srbin ne snimi !
Ima dobrih, ali ni jedan za Oskara...
Milanović je prosto čovjek koji misli svojom glavom, a ne ide po mišljenje u Brisel ili Vašington. U današnjem vremenu koje je slično vremenu Informbiroa važi pravilo "Ako ne misliš kao ja, protiv mene si". Goli otok je zatvoren, ali takvi ljudi trpe ono što bi se moglo nazvati medijskim Golim otokom. Ne mislim da će se išta u RH promjeniti pobjedi li on (a vjerovatno hoće) ili HDZ-ov kandidat.
Milanovic je postao populist i desnicar. Ode u Washington, potpise sporazum o suradnji sa nato-om, tamo ni da zucne pa dodje nazad kući i onda je kao protiv tog sporazuma. Čobani aplaudiraju.
zašto Danice ?
Milanovic je Ruski covjek to je sto bi rekli ašćare.
King Milanovic
Prvo kupanje pa parfem
E ta mu je zlatna