Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgori autoput kroz hrvatsku! Kad vozim desnom stranom samo cekam kad ce mi nesta s auta otpast kolko je put los.
izlomili kamioni desnu traku bas lose
Oni su barem napravili kompletan auto put za 5 godina i sad skontaj koji je protok vozila kroz taj isti a naši naprave i puste dionicu pa je zatvore zbog neispravnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne morate ni ici na more vala svake godine, ova dijaspora postala opsjednuta kao mora se na more u Hrvatsku svasta.
Mogu kako hoce.
ODavno su prosla vremena da su autoceste u RH bile ok, sada ljeti su tolika zagusenja i pretpranost da treba cijeli dan koloni da se odtaljiga od Dalmacije do sjevera... za sta se tacno treba platiti jos 10%? Usluga je gora nego prije 10 g.
Nije Hrvatska za bosansku shirotinju tako da vas ovo dira ko poskupljenje komunalnih usluga u čileu hehe
Da nije nas vas turizam bi bio na nuli
Krajnje je vrijeme da se može iz udobnosti svoje fotelje kupiti elektronska vinjeta/platiti putarina HAK-u. To nije mudrost, nego nehajstvo.
sa ENC uredzajem 22% jeftinije
Bas me interesuje kako ce regulisati ako imas ENC i vuces prikolicu
Moze im se.
Uvjek su u ljetnom peeiodu skuplji.
Mi i nemamo autoceste, ni kanadere... Ma...