Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je srbin, tako da nije prosrpski orijentiran, već je orijenitiran prema sebi.
Crna Gora se krece unazad
Milo je svoje uradio, nezavisnost, pa ih uveo u NATO, jos malo pa ce u EU, osigurao opstanak Crne Gore. i sada moze u penziju, sve nove vlade u CG, bile proevropske ili proruske, ne mogu da promjene bas nista sto je Milo uspio. Svaka mu cast!
Овога зову Кољеница, јер је за вријеме демонстрација, које су брутално разбиле Милове дротине, утекао у кафану и оставио народ на милост и немилост. Иначе ј користан као мушка сиса, или као Додик. Гледајте резултате - дупло голо.
eto moji đetići trazili ste gledajte...a vi crnogorski albanci i bošnjaci sad ce te vidjeti kako ste ispali glupi....ebo vas dritan
Dritane izdajico svoga Crnogorskog naroda,vidi šta si napravio
tako se desi kad milo i korupcija vladaju 30 godina i na kraju se smuče narodu pa glasaju za stranke nastale iz tog tzv.srpskog demokratskog fronta
Mozda je to plan, da se srbiji izruci Crna Gora i izlaz na more za ulazak u NATO i odjebavanje rusa. Ali zajebat ce se zapad s tim, ta se drzava nikad nece odreci nacizma i mitomaniskih snova i prikljuciti civilizovanom svijetu. To je drustvo bolesno u samoj srzi i spc i srpska duboka drzava ih nikad nece pustiti iz svojih satanistickih velikosrpskih kandzi. Kad tad ce ih se opet morati bombardovati, samo ovaj put kako treba, level Dresden i Nagasaki da se u potpunosti izlijece od nacizma!
Milo je sve perfektno odradio sto se tice drzave tokom raspada Jugoslavije, osim sto je dopustio da se naseljavaju u medjuvremenu Srbi i izgubio crnogorsku vecinu!
Poklopise opancari migrantski Crnu Goru bez problema.
Nije Milo dozvolio da se nasele Srbi,pa i on sam je devedesetih proklinjao one sto su spominjali nezavisnost i dičio se svojim srpstvom. Pa djedovi su mu bili u čelnicima,prandjed u kraljevoj vojsci Itd…
E sto se ljetovalo u CG, ljetovalo se.Sad ce i trenzit biti upitan.
Po želji iz Beograda.
Prosrpski ili antisrpski. Čovjek živi u medjunarodno priznatoj državi koja ima svoje stanovništvo. Švicarac političar sa njemačkog govornog područja radi za ljude koji žive u Švicarskoj.
Jadna Crna Gora a i mi sa njom tj sa ovom nacionalističkom bagrom uhljebima lopovima itd itd
Nemojte biti naivni braca Bosnjaci Zapadni balkan je potpuno pod kontrolom Amerikanaca i Amerikanci su dali Srbima pola Bosne kao i citavu Crnu GOru nisu im dali Rusi to jer nemaju nikakav uticaj ovdje. Nedzvoliti ovim pro zapadnim Bosnjacima da zamagle ovu istinu isto tako da se zna da su Zapadnjaci uveli embargo nama, i da su Iranci nas spasavali, isto tako da se zna da su Bosnjaci uz zastitu zapadne Evrope kako tvrde pojedini imali preko 80% civilnih zrtava ,
Na ovaj Balkan je definitivno neka hletva bacena