Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaobidji nas, majke ti...
Imamo mi svoju Tursku Iran i Pakistan i nek nas zaobilaze daleko im bila obećavanja
Kreaotori Daytona i organizatori Srebrenice zaobilaze sami svoju kreaciju. Mozda makar ode na Jahorinu !
Ako mu je cilj posjete na Balkanu uspostava Srpskih općina na Kosovu onda je i bolje da nas je zaobišo. Ne bi ni nama ništa bolje donio.
na šta su ove regionalne poglavice spale da ih posjećuje viši savjetnik USA administracije i još se time hvale. Toliko o rejtingu. Kad formiraju vlast ovi novi u BiH očekujem da dodje barem sekretar. Red bi bio.
Ako su to prijatelji neka nas zaobidju. Nametnuli nam nefunkcionalan ustav i obećali da će ga dovršiti a sada traže da se strane dogovore i ne žele nametnuti ono sto nam fali da zemlja može funkcionirati. Da smo se mogli dogovarati ne bi ratovali.
Ko bi ga i dočekao na aerodromu? Turković je odlazeća administracija, Cvijanović ne želi, Komšić bi mu polomio vilicu a Denis dont spik ingliš.
Niko ne želi susret sa lopovima.
Ovi ko Enes Hadziedhemcumurovic iz lzn - "Nemoj me vise branit majke ti"
I ovaj je nižerangirani američki diplomata kakve šalju na Balkan. Šta to savjetnici odlučuju u USA? Komšićev je savjetnik Čedo pa gdje šta može uraditi za njega u svijetu? Vučić je slagao Trumpa na onoj hoklici na koju ga posadio, a da neće i ovog Dereka.
ZAOBILAZI NAS ZATO ŠTO SU SVI CILJEVI S. DEPARTMENTA ISPUNJENI - BH. MUSLIMANSKI ELEMENT JE POTPUNO RAZVLAŠĆEN. TROJKAŠI SU ČAK I PREBACILI NORMU. ON AKO BI I DOŠAO U BIH, MOGAO BI SAMO DODIJELITI MEDALJE MARFIJU I DODIKU.
Ko zna, možda hoće da naprave situaciju i mini Palestinu na balkanu ?
Kod nas se očito ne sprema ništa dobro pa ne žele da budu odgovorni. Schmidt će amortizovati sav bijes kad se ovdje, nakon dragana nagradi i dodick.
Vođa muljatora na Zap Balkanu... Fali mu još Peach što takođe potkuhava, Amerikanci i Britanci se trude da zakuhaju nove sukobe na Balkanu, to su obećali najdražem im Vučiću.
Oni su dio slobodnog svijeta a tamo će i BiH dok je poštenog svijeta u njoj.
Reči će on Schmidt-u kako i šta dalje
Šta će obilaziti BiH, ovdje sve ide po planu.
Zna koga treba samarati..ko pravi orobleme