Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hit - https://youtu.be/4N82-mQXHEg
Pa i vučićeva stranka SNS je nastala iz šešeljevog SRS - dakle desnica 1/1.
A koga mi da tužimo za legitimisanje okupirane teritorije u Bosni i Hercegovini?
Ode Vucko niz dunav!?
To nisu desnicari, to su komunisticke potkupljene jajare!
Neznam sta ovi Srbi hoce Kosovo je drzava i nije bilo Srpsko jer su ga dodjelili na Berlinskom procesu Britanija, Francuska i Rusija Srbiji. Tada Albanija nije bila drzava da je bila dodjelili bi ga Albaniji. Neka Srbi pogledaju kartu Knezevine Srbije iz 1878 i vidjet ce da na karti nema ni Kosova, Sandzaka niti Vojvodine. Srbi zive mit o Kosovu a nece da ssvom narodu ka, u istinu i da u udžbenicima napisu kako su i kad dobili Kosovo. Kosovo je vise bilo pod Tursko nego Srbijom.
ovo desničari relevantni ko prošlogodišnja vaktija
Kukala ti majka, kakve spodobe: Pokret za obnovu Kraljevine Srbije, Zveri i Avetnici... Da mi je neko rekao prije 20 godina da će Vučić biti "umjerenjak" pomislio bih da je poludio.
Vučić je derpaš ima video na youtube kako zavodi jednog mladića (isto lgbt) na nekom otvaranju fabrike.
Klix i Vučić u nekom "braku" . Valjda zbog seksualne orijentacije. Voli klix svog lgbtijevca.
oni desnicom drkaju
Neki dan ga je sanel don sanello gađao sa vise kovanica od 2€,srbijanski tabloidi su ostro osudili don sanellovo ponasanje i konststovali da je izuzetno bahat.Sanello se cak nije ni izvinuo
Ne kontaju da ce Nato i preko Srbije gaziti ako u Ukrajini zafgovna