Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipci tzv Srpskog Sveta
Treba vam m*** je***. Rusija je pokazala ko je i šta je, samo jako sa g****.
Makedonci su izazvali međudržavni skandal jer predsjednici država, a i niže diplomate imaju diplomatski imunitet i na moraju otvarati svoju prtljagu. To znam jer mi je to posao. Je li postojala neka dojava, je li u pitanju provokacija - e to je već druga stvar.
Vidi to, čuj diplomatima se ne otvara prtljag, to po nekom tvom pravilu.Pa onda bih nam diplomate prenosile sve uz dobru nadoknadu, hehehehe..
benjamine u školu moraš brzo previše pričaš gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vjerujem Makedoncima.
I šta bi na kraju ?
Samo oštro sa okupatorima.
Da li je takav tretman i Vučiću bio ?
Droga sine
Da se ne lažemo !! Koji skandal?? Skandal je dotičn a n apravila, jel ona izuzeta od kontrole. Kada Dodika kontrolišu ko je ona !!!
Inteligentni da li si čuo za diplomatski imunitet državnika. Dodika kontrolišu kao i svakog drugog presjednika mjesne zajednice
hahahahahah ma ko je tvog Dodu diro hahahahahahaha
nosi bar 200kg droge
Fin neki narod
Ne bih volio biti makedonski diplomata...
Pa valjda VIP putnici imaju poseban punkt provjere bez prisustva ostalih putnika???
Da li bi Bisera Turković dala torbu na pregled? :)
Imaju kamere i sve se to da provjeriti.
Nema se sta provjeravati. Ovo su diplomati druge zemlje, njihova pozicija se mora postovati. Ovaj i da je puco na policajca bi bio zasticen.
Tvrde Kosovari to jer Vjosa u Španiju putuje sa pasošem Srbije
Mnogo se osilila ta Osmani. Nije joj prvi put. Što nije letjela iz Prištine, ako joj se ne dopadaju pravila u Makedoniji. Znači ne da torbu na skener, pa može onda i bombu unijeti, drogu, keš. Ako je diplomata, to je onda ok?
Gdje piše da nije dala torbu na skener?
Predsjednica je pametno postupila.