Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u prijevodu boli ih k.rac
Odnos prema EU je robovlasnicki. Mi bi bili sirotinja koja obavlja prljave poslove u Evropi, korpa za otpatke koje niko u EU nece bez prava da uradimo nesto sami za sebe.
Slika je jasna, tretiraju nas kao pse lutalice, ali ujedno se boje Kine i Rusije i Turske, da ne postanemo njihovi psi lutalice. Ma samo probajte preći granicu, biće vam jasno.
Montengro će sazrijeti za EU kad don Milo ode u prdekanu
Druže Milo mi ti se kunemo.
Mislim da Đuka ne frizira. Iskreno kaže. Još je rano za sve Balkaneze.
Izgubi Crna Gora državu, crnje i gore ne može bit
Ovaj čovjek je doveo Crnu goru pred vrata EU i uveo u NATO. Mi možemo samo sanjati o tom uspjehu. Ali sad je opet cg korak nazad. Ima jedan narod gdje god živi unazađuje tu drzavu slaveći neke mitove.
pa kad bi nas primili u EU , niko osto ne bi vise u ovim krajevima .....tek onda bi se pitali sto su nasi stari ratovali , I ZA KOGA ?... a uspeh ti je nato , aaaaaaaaaaaaaa? da ti 3000 dolara i posaljete u pizdu materini , pa ti gini,za uspeh i slavu amera i engleza ...tupsone!!!
eu nema jasnu sliku sta zele od Balkana,znaju ali se prave englezi...
Al’ zato u malverzacijama i licnim interesima kristalno jasnu sliku imaju.