Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar necasni ljudi mogu imati cast☺️
Kao što Rusija zbog svojih interesa vuče Srbiju nazad tako i Srbija zbog svojih interesa vuče Srbe u Bosni nazad tako da ova vijest ni malo ne iznenađuje.
Odjjebi seljacino nepismena !
Pa ti vise ne znas sta bulazniš.Idi gore na ono selo ljeba ti
cuj, "srbska cast"...pa, to je cisti oksimoron, koji je skovao neki moron... srbi i cast, e pa svasta :-)))
Kad bi znali Srbi u Bosni koliko im je stete nanio Dodik za ovo vrijeme vladanja nikad ga nebi glasali i skocili bi svi da ga skinu sa vlasti 🤔
Srbska nečast .
E cuj srBska ..isto da kazes umjesto srbin, srPin
Pise se srPska cast, a ne srBska, NEPISMENI "novinari".
nema to veze s novinarima...naziv je dat kao pokusaj da se pise starim slovinskim jezikom koji oni nazivaju srpskim tj. srbskim...kada jos nije postojala promjena po zvucnosti. trebalo je zvucati zajebano, a ispalo je tragikomicno :)))
Srbi i čast?
BIVSI MINISTAR PJENA PARTI hihihihi vjerovo sam u tebe al isti si ti kao i oni samo dzep
Isti kurko i sa Bakirovih 300 Begovskih famElija...fol neke casti, brane drzavu :D Vidimo se na jesen shabani! Imam podatak kredibilan, da ce i na nase proteste doci mnogi slicni ovima sto brane 'cast'.Nadam se da cemo se sa njima rokati a ne sa policijom, jer su oni vec gotovi za par dana...E L E N A!
Po nalogu vucine oni su bili tamo znaci pozvani
Pa šta će vi ste ih napravili legitimnim građanima Srbije, davajući im mogućnost da imaju dvojno državljanstvo, isto sa Hrvatima u Bosni i Hercegovini.