Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kjo hipokrizija a kosovarima treba viza do posete svoje u BiH?!
Naslov je - horor.
Kćerka Rahmetli Nijaza Durakovića.
Federalna ministrica pravi selekciju. Ne interesuju je sva deca. To samo u Bosni prolazi
Imaju svetlu budućnost.
Bravo! Bošnjacima na Kosovu kapa do poda... naša vlast ih je totalno zaboravila, a oni i dalje čuvaju bošnjačke vrijednosti i kulturu. Bošnjaci sa Kosova su jedni od najfinijih na Balkanu
@Bošnjaci na Kosovu? Po vašim kriterijumima oni bi morali biti Kosovari.
Ne znam ko bi na ovo dao bilo kakav loš komentar Šta je u ovome loše? Svaka čast bez obzira dali je Jasna ili bilo ko drugi! I sram bilo one koji ne podržavaju Bošnjačku zajednicu bilo gdje na svijetu isto i ne branim da to rade i drugi za ostale manjinske zajednice svih naroda po čitavom svijetu.
Ova je sramota za nasu drzavu
Sve se to oni asimilirati ..
Da je nama Bosnjacima jednog Kurtija gdje bi nam kraj bio
jeli ovo ona sto je placuci govorila kako je Radoncic prehranjivao da nije imalai onda ode u sdp
Federalna ministrica ili "ministrica bošnjačkog naroda"? Kod nas su konstitutivni narodi i srbi i hrvati, uz bošnjake, pa možda hrvata i nema tamo ali je li pitala što i za srpsku djecu?
To je vučić davno rasprodao ono što je ostalo od slobine prodaje Kosova!
Američka pudla
Kurti je jedini političar na Balkanu koji kreira i vodi politiku! U BiH imamo samo političare koji su to samo po izgledu i kravati i vodjeni daljinski od alije koga je vodila DB do ovih koje vode polupismeni evropski administratori!
@spectrumu, takvi političari vama i priliče