Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi hoce promjene samo nasoj domacoj stoki lijepo
100% si u pravu, ovdje selajoberi uzivaju dok ih sda guzi u ono malo mozga sto imaju
Vala ako će mi ovi radikalni ljevičari,derpaši i feminjare doći na vlast onda su bolji ovi.Kako ne shvatate da između radikalne ljevice što je pokret zelenih i radikalne desnice apsolutno nema razlike,pucajte vi minuse ali to je tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
HDZ niko ne benda u Zagrebu,samo 10% glasova,a i ti što su glasali su vjerovatno Hercegovci
Ono kada ti @LordXYZRBiH prica o kriminalu ccccccc...How Yes No...Shabane, MHE da gradis od svojih paaaara bio bi kriminal i ekocid ( dzenosajd ) svakako...a posto gradis OD NASIH, onda mozes na crtu i sa Causevicem...IMATE ISTI OSMJEH...Shabane!
i kod nas je to manje od 10% Sandzak, Podrinje i oportunisti kao ovaj dole levat @Lord.IZBORI SU FARSA.Samo Poljine i da ne gledamo ove oportuniste i klerofasiste vise...Mic po Mic.Neminovno je.Sretno nam svima.
Dzaba gradovi, pobjede se odnose u kamenjaru.
HDZ pobjeđuje ,dolaze puni autobusi iz Bosne mehehehe
Velika pobjeda Škore !
Eto baš vas bošnja zaboli khuraz tko će pobijediti na nekim izborima u HR. Tko god pobijedi odnos prema vama će biti isti , stoga 🖕🖕🖕
Možemo - izvana zeleni, iznutra crveni, zeleni lenjisti financirani soroševim parama.
Dace dragi Allah da se Hrvati nahebu nanare AdZeu. Fuj.
Škoro🐒
HDZ nije imao Zagreb 25 godina. U Splitu minjaju vlast svake 4 godine. U Rijeci je okupacija 30 g.SDP-a. Istra je pod IDS-om koji se ne skida s vlasti isto punih 30 g.
HDZ nije u ZG, Rijeci, Splitu zadnjih 30 godina i kako će mu reći ZBOGOM. Najviše općina i županija osvojio HDZ-e....ima nas koji pragtimo politička zbivanja kod komšija na istou i zapadu....tako da nekad naslovi NIĐE VEZE
Pošto na ovim izborima ne može da glasa hercegovačka dijaspora logično da će HDZ dobro ofaliti.
što ti znači patološka mržnja spram jede stranke ili pokreta ,što je u staru i bio HDZ,da ovoliko lažeš izmišljaš ,mantraš i natežeš,...kao prvo gdje to pada HDZ a gdje SDP,..hajde molim vas to mi navedite,čak HDZ ide da pvi put uzme(uvjerljivo) Osijek,Split je li-la,Rijeka SDP prijestolnica uvjerljiva a opet joj prijeti HDZ,jedino ZG jest fakat,ali koga ruši,opet neovisnoga a ne SDP i HDZ,..problem je mješanja u tuđe izbore,eto to vi sada radite što prigovarate Hrvatskoj,..
Da hoce bogdo i da budu primjer svim drugima da ima i da se moze drugacije i bolje
FinalCountDown....hehehe nejma od tog care nista , pokusali ste sa ukidanjem Alije Izetbegovica 92-ge pa niste uspjeli . Sad bi da ukinete dvojicu kojima je Bosna jedna jedina drzava , a vec se crta mapa Bosne a i bila je takva mapa Bosne sa cetri Regije-zupanije - sreza-sandzaka- kantona kako god da nazoves i to ce da bude najbolje rijesenje za BOSNU
Ovaj naslov a citava prica o SDP I HDZ-u ko i gdje ce i koliko im fali da dobili neku zupaniju ili gradonacelnika...
Sad se može vidjeti šta je EU i kako se građani tamo razvijaju na slobodi kretanja robe, ljudi i prava kako osoba tako i firmi. A SDA vezala BiH za Srbiju i slijepo pravi autoputeve za Beograd. Koštaće BiH taj rad za strane zemlje, Srbiju, Tursku, Rusiju... Kad je Hrvatska zatvorila neke granice za transport, onda se vidi kako i Srbija ima Tursku u šaci. Sve i jedan njihov šleper za EU ide kroz Srbiju i ta zemlja radi samo za Srbiju. Sretan samo onaj ko nekonta