Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo odma se unervozise ovi pro vuckovi. Odma navalili pisat komentare protiv dps-a
Milo je jedan od najboljih političara na Balkanu rame uz rame sa Dritanom Abazovićem i Aljbinom Kurtijem i ne djeluju unutar plemenskih Zajednica!
Je li ovo onaj sto kaze da nije Bosnjak kao i Forto?
Ako bude dobar za gradjane zašto je bitno je li Bošnjak! Btw mi smo imali na čelu Bošnjaka aliju i sina mu bakira i de facto su na nivou BiH nebitan faktor a Bošnjake pobiše i rastjeraše sve uz pomoć oca i sina! Imam Prijedlog ne birajte Bošnjake u bošnjačkim partijama dok ne pronadjemo nekoga koji će stvarno raditi prije svega za gradjane i to automatski znači i za sve Bošnjake
Ja sam Bošnjak ali više volim Fortu nego aliju, bakira i kompletnu sda onako džumle sa reisom i njegovom ili bolje reći bakirovom IZ!
ni bradati popovi milu ne mogu nista...
Velika pobjeda a nikad manje glasova osvojili ! Isto ko SDA !
Spajić, modifikacija od Spahić.
Pisao sam na prvu vijest od jutros na rezultate iz Podgorice, kako nas obmanjuju mediji i političari. DPS je osvojio manje procenata i manje mandata od prošlih izbora uz značajno manju izlaznost u Podgorici. Uz to neće formirati vlast tako da su iz DPSa totalni gubitinici ovih izbora. Dakle da sumiram osvojili su mnogo, a nisu dobili ništa.
Šta će Klix nego da spinuje. Prostom matematikom: Evropa Sad + Demokrate + Za budućnost CG + Za bolju Podgoricu, a što su sve partije koje su Mila i poslale u istoriju, imaju 33 poslanika, a 30 je dovoljno za formiranje vlasti. Tako da, ne znam o čemu pričate osim da gajite lažne nade da će DPS da se vrati...
Izgleda kao pravi intelektualac
Kmeka o p a n c a r a hahhah
Ako misliš na srbe koji su nosili opanke, oni su pobjedili u Podgorici. Paloma maramice u Bingu na akciji, požuri dok traje!
29% sa ostalom opozicijom 35%, šta slave ovi?
Nije mi jasno čemu se Mujo raduje?! Pa DPS je prije 4 godine na republičkim osvojio 35% glasova. Milo na predsjedničkim imao 40%. I sada ovo slave kao neku pobjedu. Izgubiće Podgoricu jer neće niko sa njima
Cemunse raduje Zivorad?
A sta smeta Panteliji?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DPS je dobio najviše glasova, ali skoro niko neće sa njima. Koalicioni kapacitet ravan nuli.
Crnogorci shvatili da su pogrijesili i odmah vracaj Milu hahahahah.Ovako ce i Bosnjaci na sljedecim izborima,SDA ce da pomete sve pred sobom.
Bošnjaci ne žele Sebiji, Kenelu, Bakira i ostale.
Jeste, shvatili smo da nam doktorka bez diplome treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobro pazite na sda glasacku masineriju koja je ubacena u biračke odbore. Sve ce uraditi da hobotnicu vrate. CIK su podmetnuti brisani sda clanovi koji vrbuju clanove odbora drugih stranaka u manjim, rustikalnim, mjestima posebno. U KS nece moci jer clanovi trojke su nepokolebljivi sto pozdravljamo. Medjutim, mjesta poput Zivinica, Klanja, Banovica tu ce sve uraditi lopovim