Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni samo nisu jasni naši idioti, europljanima treba negativan test da bi ušli u našu zemlju, a Srbima crnogorcima, Hrvatima Itd.. ne treba, nista licno protiv susjednih zemalja al po broju zaraženih imaju vise nego 80-90% Evropljana
@fbUser6703000x29 o četo, ti bi volio da stvari predstavis tako, bosna jeste mala ali da je nebitna ne bi bilo hrvatskih ili srpskih proizvoda ovdje, a ne da ih ima nego ih ima svuda, dakle ma kako malo bitno je trziste jer su vam privrede za q svakako i nece svabo sigurno kupovati vase smece nego ga u bosnu saljete, ne bi ga slali da ne zelite da se proda,
@darkness11 Zašto je uvijek jednostrana percepcija kada se govori o uvozu robe u BiH. Uvijek se u Bosnu šalje i uvijek se naglašava bojkot robe, trgovina i sl. Dobro ljudi, da li ste vi ikada čuli za pojam robne razmjene? Jeste li ikada čuli da BiH izvozi svoje proizvode u Hr i Srbiju? Znate li da je izvoz robe iz BiH u Hr u vrijednosti 2/3 od iznosa uvezene robe iz Hr. Za Srbiju ne znam tačne podatke. Naravno da je međusobna trgovina bitna za sve tri zemlje.
Sreca rekordne Turske plaze pune BH bogatasa. Na stranu sve, ni u jednu drzavu ne mozete al u naslovu je samo Hrvatska, samo da se huska narod. Niko vam nije kriv sto ste drzava 3 svijeta, sami ste se doveli do toga
Gdje je sad Austrougarski gubernator, strani ambasadori, strane kadije. Oni mogu da putuju, šta hin briga za sitnu raju. Eto vam dragi Incko.
Ljudi, nije to tako teško! Počnite već jednom prati ruke!
Hrvatska je EU zemlja i suverene zemlja za razliju od BiH koja nije ni država sviđa se nekom ili ne mij komentar to je istina. U kojoj državi na svjetu je ovakvo stanje i da ti stranci vode sudove politiku itd?
Diskriminacija BH pasosa! Politicari sute niko nista... samo ovo da prodje vidjt ce te ko ce vam ostat u ovoj trecoj zemlji . Mozete je samo prodat nekom komplet sve i otici odavde jer je neznate voditi nesposobni ste za to. Jezim se na pomisao da moj komsija koji je rodjen gdje i ja i zivimo tu zajedno moze na odmor da bira gdje zeli a ja mogu u guzicu pasiju... sramota svijeta i svega..
Ma moze se preci granica sa dokazom o rezervaciji i akontaciji. Provjereno.
Mozda sam dosadan al mi nije jasno. BH pasos sam ne moze u Hr bez testa. Ali BH pasos i putovnica bez problema( znaci mijesani bracni parovi) po meni je to jedna od najgorih diskriminacija ikad a svi sute. Tolika uvreda od strane hrvatske je ne oprostiva. Ali politicari sute.
Bozinovicu idiote. Mjere se uvode za putnike iz tih zemalja neovisno o pasosu koji imaju. Pogledaj kako je Austrija uvela za sve koji dolaze iz takvih zemalja. Samo idiot moze po pasosu sortirati kome treba a kome ne test. Nakaradno pravilo ste donjeli.
Pa nisu mjere dzabe. Da nemamo toliko zarazenih logicno da bi nam i granica bila otvorena. Ali smo sami iskljucivo krivci jer se mjera ne pridrzavamo. I sad su nam svi drugi krivi.
ne bih vam došla ni da ih ublažite
OOOOOoooOOOOooo... Vratio se i Bulevar. Mora da je isturpijao resetke na kavezu i pobjegao iz podruma.
Izgleda da je turizam preživio. U Hrvatskoj boravi 700 tisuća turista,
@shomy16 prema njihovim informacijama 16, 5 miliona prijavljenih prosle godine
to treba vratiti kroz pametnu kupovinu u supermarketima ... pa mater blokirajte
hah haha jesi i glup i ti i ostali koji komentariste. Vama je bitno samo pljuvat pa na bilo koga. Kako nemozete skontat u toj vasoj glupoj glavi da mjere ne donosi HR vec EU a ako ne znate HR je u EU sto vi možete samo sanjati.I neznam sto je to problem idite negdje drugo na more. Kukate kriza nema posla ljudi ostaju bez posla a pola drzave hoce na more. Onda nije kriza gospodo
Samo panglu ne vidi da je to sve s coronom jedna politička igra.. ne kažem da ne postoji, iako je i to tako tako.. al da ne toliko opasna kakvom su je napravili ti trebao test da saznaš da je imaš.. a mediji i politika su od nje napravili goru bolest od kuge...🤣🤣 POLITIKA.
Zmiju ga loma profesore...
Veliki pozdrav narodima u BIH i u Srbiji. Kad sve ovo prođe,dobrodosli ste svi. Svaki gost je vrijedan a posebno nasim susjedima damo uviek info o dobrim i ne skupim lokalnim restoranima i upozorimo ih gdje postoje turističke zamke. Jos ce se i priroda malo odmoriti i more očistiti. Pozz iz Dalmacije. Drzite se