Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Puljak je jako pametan lik i vrhunski naucnik, cestitke susjedima na promjenama.
Sviranje quurcu. Sto se tice Bosne, ne vidim razliku izmedju Milanovica i one zaboravio sam joj ime sto je bila prije njega i sto se slikala sa Vucicem ispred kompleksa Bijele Kuce.
Sto se tice Bosne, a pogotovo vecinskih Bosnjana, ne vidim razliku izmedju politickih cimbenika u Hrvatskoj, svi su bili protiv apartheida vlaskih ortodoksa u Hrvatskoj, a svi su za apartheid vlaskih katolika u Bosni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ovo je slicno ko u svim drzavama. Veci gradovi, koji su urbaniji, biraju pametnije opcije. Sam primjer je npr. Bec ili Istanbul, gdje vladaju stranke koje ne vladaju na drzavnom nivou. Ocito da svuda globalnu politiku kroje ruralne sredine, gdje je jaci nacionalizam, pa tako i u Hr gdje je HDZ dobio skoro sve manje sredine a izgubio u velikim gradovima.
pa šta ima da se žali da mu Plenković nije čestitao,pa ovaja mu je sve poželio,ali nije to bitno,bitno je koga predstavlja ovaj gospodin koji je čestita,to treba biti problem a njegova čestitka i njen sdržaj kome od koga,..to je proble i Hr i BiH,pravoslavlje(pravo samo u nazivu) je toliko iritantno i nakaradno ali autokefalno,zašto ne pravoslavna crkva BiH ili Hrvatske,..OBRATI PAŽNJU NA POSLJEDNJU STAVAR,ako ćemu u Jonyevom stilu,..
Kako bi narode bio nesretan da vam se omogući mjesec dana da je bih ko i hrv po mogućnostima izbora... pa se vratite u realnost i shvatite u kojoj smo vukojebini... i onda još utjehu tražiš u omalovažavanju drugih. Da se Alah i Isus za ruke prime i oće pomoći...ne bi uspjeli koliko je zlobe
koliko pljuvanja u komentarima... kao da se zavist i jal mogu pluvačkom zatomiti...
Na žalost, SDP je blizu političke irelevantnosti u Hrvatskoj, baš kao i u Bosni i Hercegovini. Isključivi krivci su rukovodeće strukture u oba slučaja. HDZ i u Hrvatskoj i u Bosni (bolje rečeno: Hercegovini) dobro stoji, opet nažalost. Nije sve tako crno, u Bosni je makar SDA blizu političke irelevantnosti, zahvaljujući cijenjenom paru. Dvojac bez kormilara i kontrole.
Split i Zadar bez čvrste većine: podrška ‘od projekta do projekta‘ i u Sisku, Samoboru, Zaprešiću. Šibenik i Knin također nezavisni. Zagreb treca opcija.
Split i Zadar bez čvrste većine: podrška ‘od projekta do projekta‘ i u Sisku, Samoboru, Zaprešiću.
Laburisti, Orah, Zivi zid, Mozemo. Ova prva tri sutakodje bili "treca" opcija
Isto i vama ....SDA i SDP su ista vsta batine po vas
Šarada s maskama a kada festaju svi se ljube bez maski.
Ako je Skoro na drugom mjestu, onda je vise upozorenje nego pobjeda.
Jednostavno, nacionalizam po pravilu znaci i tesku korupciju. Druga stvar, glupim ljudima ekonomske teme su "teske" za mozak, njemu se lakse prima nacionalizam jer je to primitivnije i lakse probavljivo. S druge strane glas glupaka i pametnog covjeka isto vrijedi, vise ima glupaka, neobrazovanih i slicno, na taj nacin ideologija primitivaca cesto nadjaca glas pametnih te jos dore...obrazovani su pa lakse odlaze s ovih prostora. Cestitke Zagreb, ipak mozda je to tracak nade.
Tako treba, glasati i za postara ako treba. Samo pobjede se donose u kamenjaru, ne u Zagrebu i Splitu.
pa hrvatska se izgubila i sebe i svoj duh u toj eu. dala je i zemlju i more i sve privredne kapacitete, moralo napustiti i mlado i staro, a zauzvrat dobili jedan rimac električni autić. prsi se jedino i dokazuje da je još živa kada treba nesto nauditi ili oteti od bosne i hercegovine
Periguz ,Nebrini se ti za njih, nego pometi ispred svoje kuce
Prolazne pojave, čeka ih razvijena hobotnica.
Za Mozemo je glasalo vise ljudi nego za SDA u cijeloj Bosni