Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislio neka zabuna ono 130 kg kokaina u njegovom brodu. Još kako blagonaklono se o ovome piše, sramota.
Tako život funkcioniše ili ti nekome namjestiš ili tebi namjeste sve u svemu moraš biti aktivan inače ako si pasivan uvijek si meta da ti neko nešto namjesti! Zbog toga imaš izbor!
I Zoranu Galicu su sve namjestili, mora da se krije po Hrvatskoj i moli americkog ambasadora da mu preko Tro(bo)jkasa sredi peMziju ;)
cim je sa balkana sve mu je namjesteno
Narko kapetan
Brko pustaj ovog nevinog covjeka ti to mozes.
Nit je kokain jeo nit ga je mirisao...neka ga posjete u ćorci,izvuku po jednu na nos
Larin Izbor 2
Trebao je po BiH rasturati,da su mu nasli bilo bi kao i sa onih 30 kila kokaina u bananama u Listici.Samo kaze nisam znao i nikom nista,nastavi sa poslom.Turska je ipak ozbiljnija drzava,tamo ne prolazi suplja o majorizaciji i slicno.
Pa nije im to BiH da ne moraju nikad ni za sta odgovarati.Sta ima nije kriv hahahaha.
Kad je hrvat kriv za sta
na svakoj brodici čamcu lađi ima droge a kamoli na velikim brodovima.čemu služe onda...
Iskreno receno ako Kamiondžije snosi odgovornost šta vozi tako mora i Kapiten ..
130 kila kokaina je strasno puno, pratiti koji se mornar nageo kroz prozor, ili udavio u lavoru, ili pao pod voz, ili se zakacuo na sidro
Google kaze da je cijena na ulici izmedju 9 i 27 miliona dolara
Dobili su đaba 137 kg. kokaina neka puste tog nevinog covjeka!!!