Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj bježi, Njemačka ministrica hoda po svijetu i kontroliše ko je protiv Rusije ko za, a ista ta Njemačka i dalje kupuje gas i naftu od Rusije kao da je sve normalno. Nit valjaju Rusi, a nije ni Zapad anđeo.
A sta bi ti? Da Njemacka salje pare kroz razne fondove ruskim prijateljima? Neće da može. Il si s nama il si protiv nas. Neće EU ruske igrače, dosta im je Mađarske.
Kako jadno sto Bosnjo glumi nekog analiticara. Treba ocito ovdje dovest Ruse da nas dobro siluju. Niko iz ex SSSR ne zeli s njima posla.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nepismeni novinaru procitaj sta napises prije objave: zvanični Beograd ne namjerava uvoditi sankcije Srbiji...
Ako se Srbija odrekne pretenzija na BiH onda ce pogotovu odustati Hrvatska. Rat u BiH je rat Srbije i Hrvatske za teritorij. Njih ne interesuju Hrvati i Srbi nego samo teritorija. To pokazuje cinjenica da su svi Hrvati iseljeni iz Vojvodine a da se Hrvatska nikad nije energicno zauzela za njih.
Da dodje u Bosnu, Dodik bi mu ovaj put poklonio ukradeni kombajn ili traktor iz Ukraine, a ne ikonu...
Mislim, najbitnije je da "Beograd nece uvesti sankcije Srbiji"... Klix autori ili su mnoogo nenaspavani ili high ;)
svi dolaze Vucicu a za BiH ih boli neka stvar
Nas i rusa za 30k manje s nove god. Smrt fašizmu izgleda
Dolaze da pokusaju da nas opet gurnu sve u rat.pa njima bi sad godilo stotinu zarista po svijetu.
Helem, glabare u najavi. Rusi ce ih otkantati, a EU ih nece primiti u svoje okrilje. Ostaju kao govno na prtini. PRC
Pliva patka preko Save, nosi pismo na vrh glave...
Srbi trebaju ici u moskvu da rade da izbjegavaju zapad moskva je bolja bolji zivot
BiH nebi trebala nesto glumiti kod Rusije, prvo vidimo da jedan Swabo je oprezan zbog energenata, a kao drugo sta BiH moze postici vrijedjajuci Rusiju, nismo u EU niti NATO, a plus imamo stav Srba u entitetu RS. Ali buduci da Bosnjaci gaze sve u BiH sto bi moglo ujediniti drzavu i narode nametajuci svoju volju drugima, pogotovo kroz svoja 2 predstavnika, to jest desnicara Komsica koji samo konflikt gura.
Ne baljezgaj
Ruska vojska oslobodila Severodonjeck !
Klix ne objavljuje da su djeca osvojila dvije bronze na olimpijadi iz fizike u Ljubljani. Treba podrzati nase mlade nade !
doso trazi placenike i jos gore dobrovoljce koji se jos time hvale kao onaj jedan na yt
Dva tuberana...
Ako imas stav, onda ti Ga stave 😎