Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su uvesti elektronsko glasanje, pa bi izlaznost bila mnogo veća! Svi znaju da oni najbolje rade poslove koje mogu raditi ležeći!
DPS i suvernističke stranke porazile Vučićeve agente u Podgorici!
dps 28% i nemaju sa kim da naprave vlast jer niko neće sa njima...hahaha
Samo se tješi....
Izgleda da je DPS uzeo izbore: Dr. Nermin Abdić i ekipa slave u Podgorici. Navodno 19 mandata naprema 14 PES-a. Fin udar na "Srpski svet". Izgleda da nisu uspjeli sa "izbornim turizmom" i uvozom glasača: iz Srbije je ušlo 14,000 vozila više nego prošle godine.
Pirova pobjeda, nema sa kime da prave vlast
Ništa bolje neće biti ni u Bosni . ljudima je dosta priča , laži , obecanja itd itd svaki put se isto priča . svaka priča počinje riješit ćemo snabdijevanje vodom i uraditi ćemo puteve
jedino što je sigurno je to da je DPS izgubio lagano...
kako izgubio a imo najviše glasova, der ti dijete uzmi gusle pa sastavi kakvu pobjednicku pjesmu
Greška, DPS lagano uzeo izbore: Dr. Nermin Abdić i ekipa uveliko slave u Podgorici. 19 mandata naprema 14 PES-a. Džaba ste slali glasače iz RS-a i Srbije, izgleda opet ništa od Srpskog sveta... A Baja Mali Knindža već pripremio repertoar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)