Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oskar Picholino Žvalj DD. bosanska kompanija iz Čipuljića kod Bugojna, ali tek kad prođeš Vučipolje. Iza 7 brda, iza 7 dola i 7 konverzzia, stvorio se mali žval.
Oskar Picholino Žvalj DD. bosanska kompanija iz Čipuljića kod Bugojna, ali tek kad prođeš Vučipolje. Iza 7 brda, iza 7 dola, 7 konverzzia, živio je mali žval.
Vehabizmom protiv Islama trenutno je najučinkovitije oružje, a širi se poput epidemije. Pitanje je dana kad će izbiti makljaža (među muslimanima) baš kao što je na istoku.
Bravo Katzu...37000 puta. svjetlo borbe protiv terorizma nosi izrael....(ovo ce klixova AI objaviti...ljudi su glupi)
Srbija i Izrael su jedno.
Ništa sutra postajem Stevan Mokranjac i pravoslavac da napravim neko s...anje
Ne moze, kao ni urbicid
Gle, ko to govori? Razumiju se oni dobro po zlo....ma
Terorizam je odgovor na državni terorizam Izraela. To je svima jasno. Od Minhena 1972, do danas uzrok je izraelski terorizam.
Vučić Oskar nakon svake realne tragedije koja se zaista desi, izrežira fejk tragediju da skrene pažnju s prave. To dosad ko nije razumio, nek se sam ispiše!
Kakav je ovo paradoks
U Sarajevu srbi ubiše dva policajca i to nije terorizam. U Beogradu ranjen jedan i to je terorizam. U ovom modernom svijetu svaki bilmez ima pravo da odredi kvalifikaciju nekog djela.
Srpska posla u reziji Sanu i rezima.
Ko o čemu...k u r * @ o poštenju.
nisam cuo ovog sefa doplomatije da je osudjivaoterorizam u Banjskoj,a ne slazu se ni sa rezolucijom o srebrenici