Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel sad cijena meda u padu ili rastu?
Kod mene je 30, a najradije bih ga prodavao za 50. Ako misliš da je skup, kupi samo jednu košnicu sa pčelama. Da vidiš obaveze, troškove i ulaganja, a svi misle da je to samo podmetneš teglu i sipaš!
Halal i 30 KM, ako je u tegli med.
U dimilicu se uglavnom stavlja gljiva "trud" koja kad se jednom zapali, tesko se gasi cak i vodom. Popularna je kao alat za prezivljavanje jer moze drzati žar satima pa čak i danima
gradjevinska mafija dala pare da se zapali, kad nema zakona o zabrani gradnje na spaljenoj zemlji kao u normalnim drzavama
Sad ce peletari da kupuju nagorjela stabla po bagatelajnoj cijeni a onda kikati kako ispod 1000 KM pelet nije moguće proizvoditi. Prošle godine izjavile da ukoliko ne bude cijena 1000/tona zatvaraju poletara pa sta bi, pade pelet na 300 do 350 KM/t.