Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedne te iste ljude gledamo preko 30 godina i mi to u bivsoj yu zoemo demokratija
Njaveca greska demokratskog drustva je sto svak ima pravo glasa na izborima.
Sendvičarije rade u tri smjene.
Razbit ce ih Vucic na proste faktore Srbija voli autoritativne vodje
Morat će za ovu kampanju dići još jedan kredit od Kineza. A onda neka vam je sretno kada ga izaberete jer kakva je to sreća ako ćeš glasati za njega da možeš preživjeti.
Nek vas handri bosanac iz bugojnog ko vas šiša...
Ocito je da ne zelite znati kako to funkcionise. Na mom kraju zivi cca 30 000 "ruralaca". Mislite li da je nekad neka urbana stranka posjetila taj kraj makar na 5 minuta? Nije, mizerno je to njima, ta ce seljaci. Ali SDA dolazi redovno, i ti tako derivati koji pricaju slatke suplje price. Za to vrijeme Cudicka raspravlja o pravu macaka na Veneri. To ti je to.
I vecina Svaba se bolje provede na kobasicijadi nego u teatru. Ruralci su prosti ljudi, kopaju, siju, i umjesto da se neko potrudi da ih postepeno "kultivira", jedni koriste taj njihov ruralizam, a ovi FGR jednostavno ignorisu, i povremeno nadju izgovor za sve: Ma seljaci sve unistise.
Bolest modernog doba
Kako god mi pričali Srbi su zaluđeni Vučićem pa i oni koji su bili protiv njega Blažena Jela i Čiča Drazina rakija
Ako bosancima ponudi isto koju marku svi bi za njega glasali