Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi pobjedili a Bosnje na aparatima
Trebate li zajam? nudimo sve vrste kredita uz kamatu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Virujem da će ovaj biti suđen u ulozi qisslinga, jer je dozvolio policiji i vojci druge države da ureduje u CG.
Krivokapić i Abazović ništa nažao nisu učinili ni Bošnjacima, a ni Crnogorskoj državi, a Milo svakako jeste, i jednima (indirektno učešće u ratu) i drugima (bogaćenje). Osnovni i jedini kriterijum Bošnjacima da mrze nekog je da taj nije neprijatelj Srbije. Napljuvaće i onog što su poštovali do juče samo ako nešto lepo kaže o Srbima. PLITKO !
A o Komitama, šta su radili sa muslimanima početkom 20 veka da i ne pričam. Možete pročitati, samo ako hoćete.
Podguzni ćetalj izdade svoju državu ko i ovi naši ćetalji što rade.
Vako je bilo u BIH DEVEDESETIH .
ADA NOVALIC IMA 52 MILIJJJONA KM NA RACUNU...a ti se Muzafere brckaj.
2014 je i IMAMOVIC isfurao za Sarajevo! Radoncic objavljuje da 200 kg drogA ceka protestante.....#drugopoluvrijeme 2014-2021! NEMA DRUGE SVE JE VEC OPROBANO! ! ! IZBORI SU FAAAARASA!
Da ne bi neko pomislio da je spinovanje i botovanje....prvo cemo posutat ove KVAZI SDP-ovce U TZ!
ADA NOVALIC sljakala u FIA agenciji ( plac za djecu politicara sa 2000+ platama ) Pogledati spisak zaposlenih! ADA NOVALIC ima 52 000 000 KM na racunu...Mic po Mic...nece ostati kamen na kamenu.Samo da se fokusiramo na Poljine i da #drugopoluvrijeme DODJE.3000 osoba je potrebno, niti 1 vise...posutat sve redom.Policija je spustila palice, OS BiH i sve ostale UHLJEBSKE strukture su PALE.Vojkovice da napunimo....
@Rajash....druuuze! pa i Niksic je slomiJo nogu 2014-te! Hebe nam se za Niksica, Imamovica, Bahhhhhlijetine Novalica i Bakira...hebe nam se za njih! #drugopoluvrijeme 2014-2021!
Najgora je situacija kada su svi izgubili; popovi cast, a narod mir i sve to zbog tvog i dritanovog krajnje bahatog bezobrazluka da se snishodljivo dodvorite Beogradu pa na silu desantom utrpaste nezvane goste u kucu gdje im nije bilo mjesto niti ih je iko zvao niti su ikome tu trebali i onda horski zapjevase onaj "becarac" o vojsci na Kosovu.
Jbt, ako mrziš Srbe ne znači da moraš lupetati gluposti. Koji je narod izgubio mir? Ekstremni Cetinjani 1 dan. Što u Podgorici ili bilo gde drugo nisu izgubili mir? ''Nezvani gosti''? U SVOM hramu, gde se VEKOVIMA ustoličavaju ? Jel im Beograd rekao da to urade tu? Sami sebe srozavate ovakvim pričama, hajde što ste neprijatelji, ali mogli bi barem da vas poštujemo...
gdje su got srbi upleteni država je kompleksna vidi čuda
Crna Gora se nalazi u kompleksnoj situaciji zato što je Srbija spustila svoje pipke na nju još od pokušaja državnog udara,pa kad joj to nije pošlo za rukom kupili su tebe i Abazoviča.Vi ste dvojica kupljenih prosrba i moralne prostitutke.Vi ste bacili Crnu Goru u ponor i proklinjače vas zbog toga sljedeće generacije Crnogoraca.
Krivokapić i Abazović ništa nažao nisu učinili Bošnjacima, a Milo svakako jeste. Osnovni i jedini kriterijum da Bošnjaci nekog mrze je da nije neprijatelj Srba. PLITKO !
Ovom fakat nije dobro
Zbogom demokratska Crna Goro vratila si se u srednji vijek
Lepo od tebe što ugrožavanje verskih sloboda tako obrazlažeš
Obezbjedio je mjesto u istoriji kao izdajnik. Vazno je imati mjesto u istoriji.Njegova unucad ce citati o njemu kao o ............Cestitam