Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne piste o paljenju auta u Stocu jucer https://stolac.city/stolac/video-susjedu-u-stocu-zapalio-automobil-pa-potom-njega-i-obitelj-vrijedao-nacionalistickim-povicima/
Šta kažu naši stručnjaci na ovakav CV? Imamo li ikoga u državi barem sličnog? Nedavno je u Splitu okupio kremu geneticara i forenzičara. Došlo 800 naučnika od toga 5 nobelovaca.
Jos jedan Bosanac katolicke vjeroispovijesti na top funkciji!
NA STRANU POLITIKA. DRAGAN PRIMORAC JE GOSPODIN I STRUCNJAK PRICAM O NJEGOVOJ STRUCI ,PROCITAJTE MALO O NJEMU.
sretno Dragane,Zorane,Milane,Srđane,Slađane,Mlađane.
Ub..ce ga Zoki,ko mraz paprike,na izborima.
Da li ce ovaj covjek kazati ekipi ha de ze bih da im je glavni grad SA? Ako kaze glasam za njega
Nije niti će ikada biti. Oduvijek je Zagreb bio i nikada se nije išlo prema Sarajevu nego prema Zagrebu. Ka saba je jedino vama iz 1/4 glavni grad
Kvazi-naučnik koji je kroz svoje naucne radove htio dokazati kako Hrvati nemaju nista sa ostalim narodima na Balkanu. Tako je svojevremeno tvrdio da najzastupljenija haplogupa medju narodima na Balkanu I2a zapravo hrvatska i da je njena starost oko 25 hiljada godina. Danas je svim jasno da se radi o granama haplogupe I2a starosti izmedju 1800 i 2200 godina. Nije mnogo promasio, samo za vise od 20 hiljada godina.
Svemir smo za vas. Držite se vi vaših znanstvenika, povjesničara, istražitelja i arheologe iz Visokog i Travnika.
E hajmo koji imaju HR pasos. Idemo hlasati.Za podsjecanje i nauk zoranu i buducim zoranima
Ko mamic ba I bjez u svojeeee
Wow, koja biografija
Lop inus krad e zeus...
ima šanse ko tele kod Mujanića
Ma pušiona u startu, rusi se pitaju!!!
Za sadasnju spo d ob u je ovaj space shatl...