Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić u tužbi navodi da su mu tužene "nanijele teške duševne bolove i patnju" HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
ahhahahahahaha
Ne može neko biti javna ličnost i predsjednik države ako nije u stanju slušati kritike. A kod nas na Balkanu niko ne voli cak ni konstruktivnu kritiku, a ne daj boze da tek kritikujes nekog balkanskog balvana u fotelji.
Aca Faca, PSIHIČKI BOLESNIK
Nije to njegov nivo niti stil i sa vecim lazoma se borio bez suda i sa ovima ce!
Bezobrazluk samo od ljubomore opozicija napada Vucica.. Narod zna ko je i kakav je Vucic i da voli Srbiju i da se bori za Srbiju i njen narod
Zakazano ročište ali nije ih tužio. I najgore prolazi mu.
Mediji s asta objavljuju samo da bi imali pricu. Da Sam na Vucicevom mestu ja bi ih tuzila, nego on covek nece da se bakce sa budalama!
Ono kad je nama bolje u ovakvoj Bosni nego vama u onakvoj Srbiji.
Samo u banana drzavama i diktaturama mogu vladari tuziti novinare. Ali od Srbije ocekujemo fasizam i tako da je ovo normala.
Sloboda govora, sta je to?!
Tako to radi gospodar zivota i smrti u drzavi srbiji…
Jos malo vučić, kasnije kučić
Teski dramoser
Ja ugleda i urca
Želi biti predsjednik, a ne zeli cuti kritike....hahaha Čuj, serijal mu nanio " nanijele teške duševne bolove i patnju" Pa jarane, ako ti je jedan serijal nanio " teške duševne bolove i patnju", onda si slabić i ne bi ni trebao biti javna ličnost, odnosno predsjednik države. Pusti druge da dodje. Bogme se i ti zajah'o narod kao sto je kod nas bio IzmetBeg
Kišobranom ih izrešetaj….