Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzad i od tebe jedna pametna
Hrvatska suti jer trenutno nabavlja masu prututenkovskih raketa od Izraela za puno jeftinije nego sto bi ih nabavljali od amera. I mi bi sutili.
Tisućljećna hrvatska šutnja.
A zašto bi je priznali. Kakva crna država.
Ajmo Hrvatska vi ste na red dosli
Gospodin namazani....duginim bojama
Auuu al sta ce ti na to reci konstitutivni hrvati
Pa jesil ti precjednik il nisi? Lupi šakom o sto i mora se priznati ha ja... Dragi Bože đe mi živimo
Izrael treba urediti kao građansku državu, a ne dijeliti po plemenskom principu. Zato ne treba priznati Palestinu.
Mislis Palestinu je jos 1946 ili 70 i neke, ili eto sad nekad trebalo urediti kao gradjansku drzavu? Da jevrejskim migrantima/doseljenicima/povratnicima iz cijelog svijeta koji su poceli dolaziti i perfidno OTIMATI i OKUPIRATI im zemlju davati azil ili ih progoniti nazad?
@Shapat... Mislim na Izrael, obećanu zemlju, u koji je Mojsije doveo Izraelce iz egipatskog ropstva. Ovi drugi, što misle da se razmnožavanjem može prisvojiti tuđa zemlja, u zabludi su. To prolazi kod glodavaca, kod ljudi ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gaza je srce Izraela,tako da je Pala stina.
Kad mogu Švedska, Irska, Španija... zašto ne bi mogla i Hrvatska? Zašto ne i čitava EU, ako se već javno zalaže za dvodržavno rješenje? Ili se radi o dvoličnoj politici?
Zoki... Nemoj samo ti da mi počneš padati u očima.
Srbija priznaje Palestinu a kargo avioni iz Izraela samo slijecu u BG i nose oruzje
"Ljubav za ljubav, sir za pare."
Neda Čović i tovari
Jugoslavija priznala 1988. Hmmm da li to ima veze sa raspadom iste pitam se...
kame njarski s r b i na aparatima