Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@gooUser874, može on dolaziti koliko hoće, to traži Plenković, ali nema tu promjene, eto koliko je bistar on će k'o maloj djeci objašnjavat kako je on u pravu, a svi koji ne misle kao on su ruski igrači!
Zoka bola, bolan...nije politica za tebe, haj ljepo u birc na gemist.
Sutra stiže Ćato iz Brisela da im objasni kako triba glasat, baš kao što nama nameću neke predstavnike. Naši parlamenti s predstavnicima postaju lagano kazališta jer se održavaju predstave!
Nije to sad popularno pričat, zvuči nevjerovatno ko nije upućen. 1990 tih je Rusija uradila za nezavisnost Hrvatske, ništa manje od SAD. Kad se lomio reziultat i zapad šutio, izvršili su uticaj na neke mađarske generale da ogromno oruđije obezbjede HR. Ovo je posebno teško objasnit srbinu, nemoguće.
Imate na internetu pismo Ruskog ambasadora Azimova iz 2017 koji je u tom momentu ljut zbog afere Agrokor i duga Hrvatske Rusiji pa ih napominje koliko su im oružija isporučili 90 tih čak pred samu oluju raketni sistem s 300. Malo ko je ikad dobio taj sistem od rusije, srbi i dan danas mole. Čak na paradi vojnoj prije oluje se vidi taj sistem, kao poruka Miloševiću da ne smije podić avione za vrijeme oluje.
Pa sjetimo se Kominde u zagrljaju Putina, Čovića u Moskvi, Radmana kako recituje Lavrovu pjesmicu... To je bilo samo 2 mjeseca prije nego su počeli pljuvati po Rusima
Na kojim gljivama je ovaj!!,, Crveni nacionapista!!haha,, kome on fore prosioa!!haha
Bolje njega slušat nego HDZ (hadezeovce) jer oni su isfrustrirani pa se ponašaju kao dijete kad mu drugo dijete oduzme igračku, pa onda leti Mami da joj kaže, tako ovaj HDZ traži Ćatu iz Brisela da im objasni!!!
I Plenki i Milanče rade za istu državu što u konačnici nije loše,važno je imati prijatelje gdje god kreneš
Realno frajer lupa
Milanovic potpise u Washingtonu pa onda je protiv kad dodje kući. Neće da salje u Wiesbaden dvojicu a poslao 150 u Afganistan. Ovde se radi isključivo o tome da kontrira Plenkiju i jer su uskoro Izbori.
Hrvatska je na žalost paravan država a mogla je biti nova ŠVICA poslije Nezavistosti!!!,, ali sad je Zavisnija od Brisela nego što je bila odBeograda!!!,, Paradoxi su ružna stvar!!!,,