Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam svom cuki kupio majicu na kojoj piše: nisam ja cuko, ja sam žirafa.
Mozda je lav 😂
nije narod genocidan, genocidni su im političari, vojska, dobrovoljci i policija
Bošnjaci danas žive u najvećem iskušenju. Okruženi su genocidnim plemenom na istoku, hijenama na zapadu, a predvode ih nesposobni beskičmenjaci koji su spremni prodati državu za jedan upravni odbor ili ministarsku fotelju. Iskušenje veliko da ne može biti veće.
nije narod genocidan, genocidni su im političari, vojska, dobrovoljci i policija
Imam komsiju i on je svom prasetu obuko majicu i na njoj vucko sa naocalama
Uzimala uposlenica banke penzije umrlih penzionera......uhvatili je....Kaze ona je provjerila biracke spiskove,oni su glasali na izborima. Pare ce im vratiti kad izadju na slijedece izbore. Nije Problem......Jos majcu da obuku bit ce i sendvic
nije narod genocidan, genocidni su im političari, vojska, dobrovoljci i policija
Niste genocidan narod. Samo ste veliki zločinci i baštinici genocida i kulture zločina, zlostavljanja, ubijanja i silovanja.
Ko je hajrovo na majama?
Iz N.pazara
Pa čekaj, što se pravdaju pa pobijedili su u UN, šta je sad ovo
Ovaj jos o ovom prica?
S.Koreja
Tu će im Vučić detaljno objasnit kako su Crvi i Crvijanci sproveli genoccide u 10 bosanskih gradova i 100 sela, i kako su silovali 50 hiljada žena i djevojaka. Jer oni nisu Crvi bez imena, oni su Genoccidna Zlotvorska Krvoločna Silovateljsska Robovsska Isskompleksirana Bolessna Naccisstička Pašččad.
"mi nismo genocidan narod,mi smo strašno zločinački narod" N.Č.
Vi ste bolestan narod. Nema vam lijeka.
Nego sto su?
Kad su Ugari prijetili uništenjem Bosne, godinu kasnije 1347. Crna kuga je ubila 100 miliona ljudi, 50% Evrope, a Bosanac je 1403. postao kralj Ugarske. Kad su Austrougari i Servija 1914. počeli priču o novom planu za Bosnu, organizovali smo (M.Mehmedbašić) početak Prvog Svjetskog u kojem je ubijeno 80 miliona ljudi i 1.25 miliona Robova Servijanaca. Pipne li iko granice Bosne pokrenućemo Treći Svjetski, svi Crvi će bit pretvoreni u pepeo i sravnjeni do temelja.
Realno, jel ovo nekog iznenadilo? Nije. Čovjek skontao kako funkcioniše ideologija krda. Isti slučajeva imamo i u široj i užoj okolini. P. S. Kao da svi kolektivno živimo u filmu "Idiokracija"
Jadna je ova nacija sa ovim zvaljom na celu.